Otel

Tümü

Belek Beach Resort, 2023 sezonuna iddialı girecek

Belek Beach Resort, 2023 sezonuna iddialı girecek

Antalya’da Belek-Boğazkent’te bulunan 663 odalı Belek Beach Resort’ün Genel Müdürü Okan Küçükmustafa, geçen yıla göre pek çok yenilikle hazırlandıkları 2023 sezonuna iddialı bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

 

Belek Beach Resort’un geçen yıl pek çok hizmet alanını yenilediğini ve Elite oda blokları gibi komple yeni bir yatırımı hayata geçirdiğini belirten Küçükmustafa, 2023 yılına da yeni yatırımlarla hazırlandıklarını anlattı. Lobby Bar ve genel mekanlarında dekorasyon değişiklikleri yaptıklarını, 190 odanın revize edildiğini, yeni bir kaydıraklı çocuk havuzu ve baştan aşağı yenilenmiş açık büfe restoranla 2023 yılına iddialı bir şekilde gireceklerini söyledi. Okan Küçükmustafa, tesiste yaşanan fiziksel değişimi ürün ve hizmet kalitesine de yansıtmak için çalışmalar yaptıklarını, özellikle otel çalışanlarının konforu ve memnuniyetini de önceliyen projeleri birer birer hayata geçirdiklerini ekledi.

 

Almanya ve İngiltere başta olmak üzere, Avrupa pazarında satışların beklendiği gibi hızlı gittiğini, tesiste yaşanan değişimin misafirler tarafından da beğenilmesi neticesinde yüksek oranda erken rezervasyon talebi aldıklarını belirten Küçükmustafa, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un da belirttiği gibi 2023’ün rekorlar yılı olmasını beklediklerini söyledi. “2022 sezon başlangıcında Pandemi ve Ukrayna-Rusya krizi nedeniyle bir belirsizlik vardı, o nedenle rezervasyon akışı kötü başlamıştı ancak alınan yerinde kararlarla Türk turizmi açısından çok başarılı bir yılı geride bıraktık. 2023 yaz sezonuna yönelik rezervasyon talebindeki artış, erken rezervasyon yapmayanların oda bulmakta zorlanacakları bir yılın geldiğini gösteriyor” şeklinde konuşan Küçükmustafa, tüm turizm paydaşları için iyi bir sezon diledi.