DOLAR 32,4005 % % 0.08
EURO 34,8089 % % -0.04
GRAM ALTIN 2.396,63 % % -0,01
ÇEYREK A. 3.918,49 % % -0,01
BITCOIN 59.550,00 % 3.918

Bir turist için tüm gereksinimler nedir?

Son Güncelleme :

25 Mart 2024 - 9:06

Bir turist için tüm gereksinimler nedir?

Emre TUNÇ

BİR TURİST İÇİN TÜM GEREKSİNİMLER NEDİR?

Tarih, arkeoloji, doğa, iklim, gastronomi, gelenek, coğrafya, spor, din, kültür, eğlence, sanat, müzik, alış/veriş, yöresel ürünler vs…

Şimdi bu sıraladıklarımızdan hangisi ülkemizde yok. Çok eski zamanlara dayalı TARİH-sel yapısının  ARKEOLOJİ-k yer altı kalıntıları ile donanmış olması değişik olan bu COĞRAFYA-daki önemini  bir kez daha öne çıkartıyor.

4 mevsim İKLİM-i  (özellikle yaz kış) en iyi koşullarda  geçirdiğimiz ülkemizin KÜLTÜR-el yapısı yadsınamaz. Özgür irade ile tüm DİN-i inançlarımızın içinde bulunduğu ülkemiz sanatsal yapısı ile de çok önemlidir. DOĞA-nın tüm güzelliklerini sınırlarımız içindeki her bir karede görebiliriz. GELENEK-lerimizin saygı ile devam ettirildiği ülkemizin SPOR EĞLENCE SANAT ve  MÜZİK branşlarında da ön sıralarda ilerlediğini izleyebiliyoruz. YÖRESEL ÜRÜNLERİ-n  yiyecek ve tekstil olmak üzere her şehir  kasaba ve  köylerimizde üretildiğine şahit oluyoruz. Tüm bu ürünler ise turist için bir ALIŞ/VERİŞ-e döndürülmüş durumda.

Şimdi sıkı duralım! GASTRONOMİ, turist için birinci sıralarda. Peki, hangi yöremizde anne köftesi dahil, et / her türlü meze / deniz mahsulü / kümes hayvanları / hamur işleri / tatlı ve meyvelerin ülkemizdeki şahane turistik tesis ve restoranlarında sunulmadığını görüyoruz.

Bacasız sanayi olan dünya turizminde ülkemizin ne derece önemli olduğunu ve yukarıdaki her şeyi de içinde bulundurmasıyla öne çıktığını görebiliyoruz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.