Tourism Today — Türkiye ve Dünyadan Turizm Haberleri
TT9 Ekim 2026 Cuma
Anex, Rusya’dan Türkiye’ye uçuş programını genişletti

Anex, Rusya’dan Türkiye’ye uçuş programını genişletti

1 dk okuma

Anex, 2024 yaz sezonu için Türkiye’ye charter uçuş programını genişletti. Antalya'ya daha önce 7 şehirden açıklanan rotalara, Rusya'nın diğer 8 şehrinden yeni charter programları eklendi. Anex ayrıca 4 şehirden tarifeli sefer sayısı da artırdı.

Atorus.ru’nun haberine göre Fraport TAV Antalya Havalimanı'na Ekaterinburg, Sochi, Nizhny Novgorod, Ufa, Samara, Krasnoyarsk, Mineralnye Vody, Novosibirsk olmak üzere 8 şehirden direkt uçuşlarla yeni charter programları eklendi. Moskova, St. Petersburg, Kazan ve Perm'den de uçuş sayısında artış yaşandı.

Program genişletildikten sonra Rusya'nın 15 şehrinden Antalya tatil beldelerine garantili uçuşlarla paket turlar düzenlenmeye başlandı. Bunlar: Moskova, Kazan, Çelyabinsk, Tyumen, Omsk, Perm, St. Petersburg, Yekaterinburg, Soçi, Nijniy Novgorod, Ufa, Samara, Krasnoyarsk, Mineralnye Vody ve Novosibirsk. Bodrum'da Anex turistleri yaz için 5 şehirden direkt charter ve blok ulaşım imkanına sahip: Moskova, Soçi, Kazan, Yekaterinburg ve Tyumen. Anex, Dalaman'a 6 şehirden uçuş planladı : Moskova, Samara, Minvod, Yekaterinburg , Ufa, Moskova ve Çelyabinsk. Bölgelerden Antalya, Dalaman ve Bodrum'a uçuş programlarının başlaması Nisan sonu, Moskova'nın yaz tarifesi ise 3 Nisan'dan itibaren planlanıyor.

Anex basın servisi, mevcut versiyondaki programın nihai olmadığını ve yaz yaklaştıkça kalkış şehirlerinin sayısının artırılabileceğini vurguluyor.

Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2016
Acente

Neşet Koçkar: “Antalya'ya 1 milyon Rus gelecek"

Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, Medvedev'in açıklamasının ardından 17 Temmuz sonrası charter izinlerinin çıkacağını söyledi. Koçkar: “Planlarımızı bu yönde revize ettik” dedi.