ETS, 2025 yılı yaz tatilleri için erken rezervasyon kampanyasını %50’ye varan indirimlerle başlattı. Kampanya, marka yüzleri Melis Babadağ ve Cem Gelinoğlu’nun rol aldığı yeni tanıtım filmleri ile duyuruldu.
ETS’nin erken rezervasyon kampanyası kapsamında, tatilciler %50’ye varan indirimlerden faydalanarak Türkiye’nin popüler tatil beldelerindeki otellerde avantajlı konaklama fırsatlarını yakalayabiliyor. Ayrıca, 9 aya varan vade farksız taksit imkanı da sunuluyor. Erken rezervasyon yapanlar için iptal durumunda iade hakkı sunan erken rezervasyon sigortası ve Maximum kredi kartına özel ek indirimler gibi avantajlar da mevcut.
ERKEN REZERVASYON SİGORTASI
ETS, kampanya döneminde “İptal ve İade Paketi”yle, konaklama başlangıcından 72 saat öncesine kadar rezervasyon iptal etme hakkı tanıyan bir sigorta imkanı sunuyor. Bu sayede, programlarında değişiklik yapma durumu olan misafirler, gönül rahatlığıyla rezervasyonlarını yapabiliyor.
ERKEN REZERVASYONUN FAYDALARI
Erken rezervasyon fırsatları, uygun fiyatlarla tatil planlamayı kolaylaştırıyor. Aylar öncesinden tatilini belirleyen misafirler, hem bütçelerini düzenleyebiliyor hem de yer bulma sıkıntısı yaşamadan istedikleri otelde konaklama fırsatına sahip olabiliyorlar.
İlgili Haberler

Firuz Bağlıkaya: “Türkiye’ye gelen harcama kapasitesi yüksek turist oranı azalıyor”
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Türkiye’de konaklama fiyatlarının rakip destinasyonların üzerine çıkmasıyla turistin yön değiştirdiğini belirtti.

Bu sene %40 büyüyen Tatilbudur, Türkiye'ye yurt dışından da turist getirecek
Tatilbudur.com Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Kemal Çubuk ve Barış Nefesoğlu 2024 yılını değerlendirip 2025 yılı ile ilgili beklentilerini açıkladı.

Davut Günaydın: “Türkiye’nin turizmde rakipleri çoğalıyor”
Antalya Turizm Fuarı’nın açılışında konuşan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan Yardımcısı Davut Günaydın, "Türkiye'ye gelen turistin yüzde 80'ini seyahat acenteleri ve tur…

Suna Karakuyu, Odeon Tours’da
Türkiye turizminin önemli markalarından Coral Travel Group bünyesinde bulunan Odeon Tours’un Muhasebe Müdürü, Suna Karakuyu oldu.

BookingAgora, Ajet ve Rixos Hotels, seyahat acentelerine Sharm El Sheikh’i tanıttı
Online seyahat portalı BookingAgora’nın, Ajet ve Rixos Hotels iş birliğiyle düzenlediği Sharm El Sheikh destinasyon tanıtımına seyahat acenteleri katıldı.

Jolly’den %50’ye varan indirimlerle tatil imkanı
Jolly, Antalya Turizm Fuarı’nda erken rezervasyon kampanyasının startını verdi. Jolly, tatil yapmak isteyenleri %50’ye varan indirimlerle buluşturuyor.

