GlobeMeets B2B Networking Event, 2–3 Eylül 2027 tarihlerinde Rixos Tersane İstanbul’da beşinci kez düzenlenecek.

Turizm profesyonellerini yeni bağlantılar ve iş birlikleri için bir araya getiren GlobeMeets B2B Networking Event’in 2027 tarihleri belli oldu. Etkinlik, 2–3 Eylül 2027 tarihlerinde Rixos Tersane İstanbul’da beşinci kez gerçekleştirilecek.
“Tek buluşma, bir dünya fırsat” mottosuyla düzenlenecek GlobeMeets 2027, farklı ülkelerden turizm profesyonellerine yüz yüze görüşme, yeni pazarları tanıma ve iş birliği fırsatlarını değerlendirme imkânı sunacak.

GlobeMeets, davet ve akreditasyon esasına dayanan B2B networking formatıyla turizm sektöründeki karar vericiler arasında doğrudan bağlantılar kurulmasına odaklanıyor. Beşinci buluşmada da İstanbul, uluslararası turizm dünyasından katılımcılara ev sahipliği yapacak.
GlobeMeets 2027’nin katılım ve program detayları önümüzdeki dönemde duyurulacak.
GlobeMeets 2027
Tarih: 2–3 Eylül 2027
Yer: Rixos Tersane İstanbul
Motto: Tek buluşma, bir dünya fırsat
İlgili Haberler

GlobeMeets, 50 ülkeden turizm profesyonellerini Rixos Tersane İstanbul'da buluşturacak
50'nin üzerinde ülkeden turizm profesyonellerini İstanbul'da buluşturacak GlobeMeets, Türkiye'nin uluslararası turizm sektörüne yönelik en önemli B2B Networking organizasyonu olarak dördüncü yılında k

Rus VIP seyahat acenteleri, Rixos Tersane İstanbul ve Aliee'yi yakından tanıdı
Timeservices ve PAC Group, Rusya'da üst segment ürün satan VIP seyahat acentalarını, Rixos Tersane İstanbul ve bünyesindeki Aliee ile buluşturdu.

GlobeMeets B2B Networking Event, Rixos Tersane İstanbul'da 3. kez kapılarını açtı
Türkiye’nin ilk ve tek, dünyanın sayılı B2B etkinliklerinden: GlobeMeets B2B Networking Event, Rixos Tersane İstanbul'da üçüncü kez kapılarını açtı.

GlobeMeets B2B Networking Event 2024, Rixos Tersane İstanbul'da
Turizm ve seyahat sektöründe bir araya getirdiği alıcı seyahat acentaları ve hizmet sağlayıcıları ile geçen sene ilk organizasyonunu başarıyla tamamlayan GlobeMeets, bi sene ikincisini…

Fettah Tamince: “Bu heyecanımızın arkasında büyük emek var”
Olimpiyat ve Dünya şampiyonlarının aralarında yer aldığı 105 takımın mücadele ettiği Tersane İstanbul Rowing Cup’ta 250 bin dolarlık ödül dağıtıldı.

Rixos Tersane İstanbul'da Rowing Cup heyecanı
İstanbul’un Haliç kıyısında sporu, gastronomiyi ve şehrin enerjisini bir araya getiren DenizBank Tersane Istanbul Rowing Cup, 11-13 Eylül 2026 tarihlerinde gerçekleşecek.

