Güney Avrupa'nın en büyük seyahat fuarı FITUR 2017, dün İspanya'nın başkenti Madrid'de kapılarını açtı.
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) Genel Sekreteri Taleb Rifai'nin açılışını yaptığı FITUR Fuarı'nın sürpriz konuğu ise İspanya Kralı VI. Felipe ve eşi Kraliçe Letizia oldu. Fuar da Türkiye standını ziyaret eden Kral ve Kraliçe, Türkiye'ye destek mesajı vermeyi de ihmal etmedi.
FITUR 2017'de Türkiye bu yıl, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan 719 metrekarelik dev bir standla temsil ediliyor. Fuar, 18 - 22 Ocak 2017 tarihleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.
İlgili Haberler

Rusya’da erken rezervasyonlara Türkiye damga vurdu
Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR). Yaptığı açıklamada Rusya’daki erken rezervasyon satışlarının yüzde 50’sinin Türkiye’ye yapıldığı belirtildi.

EMITT Fuarı'na 430 yabancı tur operatörü katılacak
Bu yıl pazar çeşitliliğine odaklanan EMITT Fuarı'na 430 yabancı tur operatörü katılacak. Yeni operatörlerin ilave 2 milyon turist katkısı yapması bekleniyor.

Maya Lomidze: "Türkiye turları, aktif bir şekilde satılıyor"
Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, 2017 yaz sezonu sonunda Türkiye’de tatil yapan Rus turist sayısının kriz öncesi düzeye dönebileceğini bildirdi.

OTI Holding 2023 hedeflerine odaklandı
İlk 24 yılında 18 milyon turiste hizmet veren OTI Holding, 25.yılına krizden ders çıkartarak ve hedeflerini revize ederek girdi.

TUI'den Türkiye'yi üzecek açıklama: "Yunanistan, Türkiye'yi yerinden etti"
Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI'den Türkiye'yi üzecek bir açıklama geldi.

Alman tur operatörü, Antalya uçuşlarını iptal etti
Alman tur operatörü, Kassel kentinden Antalya'ya Sundair ile yapacağı uçuşları iptal ederek başka destinasyona kaydırdı.
