60 ülkeden 3 bin 800'ü aşkın projenin yarıştığı ve dünyanın en önemli iş dünyası ödüllerinden birisi olarak kabul edilen Stevie Awards’da seyahat kategorisinde mobil uygulaması ile Gümüş Stevie Ödül’ü almaya hak kazanan Jolly Tur, ödülüyle 21 Ekim tarihinde Roma’da buluşacak.
Jolly Tur Pazarlama Direktörü Cüneyt Baycan , “Aldığımız ödül Jolly Tur’un özellikle dijital alandaki başarı hikayesinin uluslararası arenada da teyidi niteliğini taşıyor. App Store ve Google Play mağazalarından ücretsiz indirilebilen Jolly Tur mobil uygulamasıyla müşterilerimiz diledikleri şekilde rezervasyon işlemlerini yaparken; teknolojimiz, genç ve dinamik ekibimizle başarılarımızın devamı için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
İlgili Haberler

Jolly, Bükreş’e götürüyor
Tarihi yapıların yanı sıra geniş bulvarları, cadde ve meydanları ile modern yüzüyle de görenleri kendisine hayran bırakan Bükreş’te Romanya Şatolar & Varna Turu siz tatil severleri bekliyor.

Antalya incoming pazarında kim, kaç kişi getirdi?
Yılın ilk 8 ayı Antalya'ya hangi incoming acentesinin ne kadar turist getirdiği belli oldu.

DRV Başkanı Fiebig: "Çok üzgünüz"
"Genel Kurul'un öngörüldüğü şekilde yapılamamasından dolayı çok üzgün olmakla birlikte 2018 yılında çok daha büyük bir başarı ile gerçekleştireceğimize eminiz."

Irina Tyurina: "Türkiye turlarının fiyatları düşecek"
Rusya Turizm Endüstrileri Birliği Basın Sözcüsü İrina Tyurina, Türkiye'ye charter seferlerine yeniden başlanmasının tur operatörlerinin Türkiye'ye turların fiyatlarını %20-30 oranında düşürmelerine…

Türkiye'ye turlar %15 -20 oranında ucuzlayacak
Tez Tour PR Müdürü Larisa Ahanova, Rusya ve Türkiye arasındaki charter uçuşlarının yeniden başlamasının ardından Türkiye turlarının %15-20 oranında ucuzlayacağını bildirdi.

2017 hedefi 1 milyon Arap turist
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Başkanı Mehmet Akkuş, Arap turist sayısında geçen yılın rakamlarını yakalamayı hedeflediklerini söyledi.

