Turizm sektörünün lider markası Prontotour, acısıyla, tatlısıyla geçen 2015 yılını kapatıp, yeni umutlarla, yeni hedeflere yelken açılacağı 2016 yılına Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran’ın evinde “Merhaba” dedi.
Yeni bir yıl gelirken Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran ve eşi en tatlı telaşlarını yaşıyorlar. Gecede, yeni yıl kutlamasının yanı sıra Onaran Ailesi’nin yeni doğacak bebeğinin baby shower’ı da yapıldı.
Misafirlerini ağırlamaktan bir hayli keyifli görünen Ali Onaran yaptığı konuşmada: “Siz benim büyük ailemsiniz. Böylesine mutlu bir günde hep birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Birlikte daha nice güzel yıllara adım atacağımıza inanıyorum. 2016 yılının bize getireceği en güzel hediyelerden biri de Prontotour’un en genç üyesi Sare Bebek olacak. Umarım bu aile başarılarına yenilerini ekleyerek, her geçen gün daha da kendini geliştirerek büyümeye devam edecek. Sizlerle olmaktan gurur duyuyorum. Herkese şimdiden mutlu yıllar diliyorum” dedi.
İlgili Haberler

Bentour ortak tanırım startejileri için bakanlıkla el sıkıştı
Batı Avrupa'da pazarlama ve tanıtım ağını genişletmek isteyen Kültür ve Turizm Bakanlığı Bentour Reisen ile ortak tanıtım stratejileri için el sıkıştı.

V.Ö. Travel iflas etti
Ünlü turizmci Vural Öger’in kurduğu V.Ö Travel, resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ticari faaliyetlerine son verdiğini açıklandı.

TUI'nın marka yönetimi artık ona emanet
TUI Group, Vodafone'dan yeni bir yönetici transfer etti. Barbara Haase, grubun marka imajından sorumlu tepe yöneticisi oldu.

Türk tur operatörlerinin lisansları iptal edildi
Rusya Federal Turizm Ajansı Rosturizm, Rusya'da faaliyet gösteren Türk kökenli firmaları ve onların iştiraklerini tur operatörleri listesinden çıkardığını duyurdu.

Kaan Kavaloğlu: “Türk tur operatörlerine her türlü desteği vermeliyiz”
Rusya Devlet Başkanı Putin’in imzaladığı karar sonrasında Türk tur operatörlerinin lisanslarının iptal edilmesini değerlendiren Kaşif Kaan Kavaloğlu, “2016 yılı çok zor bir yıl olacak” dedi.

OTI Holding’ten Rusya açıklaması
OTI Holding, Rusya’daki Türk tur operatörlerinin lisansının iptal edilmesi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.
