Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2018

Thomas Cook açıkladı: “Brexit sonrası İspanya düşüşte Türkiye yükselişte”

1 dk okuma

Times'ın, Birleşik Krallık'ın en büyük seyahat acentalarından Thomas Cook'a dayandırdığı haberinde, İspanya ve Kanarya Adaları gibi Avrupa'daki en gözde tatil noktalarına seyahat rezervasyonlarında düşüş gözlemlendiği belirtildi. Habere göre, Türkiye ve Afrika’ya seyahat randevuları yüzde 50 dolayında arttı.

Başbakan Theresa May'in Avam Kamarası'nda yapılacak Brexit oylamasını ertelemesi ve euronun ülkenin para birimi sterlin karşısında güç kazanması buna gerekçe gösterildi. Times'ın haberine göre Türkiye ve Afrika'nın yanında, ABD, Küba ve Meksika uçuşlarına talepte de artış görüldü.

KategoriAcente
EtiketlerİspanyaABD
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2018
Acente

Jolly, 2019’a Limak Cyprus Deluxe’ten start verdi

Jolly Tur, “Büyük Acenteler Toplantısı”nı KKTC’deki Limak Cyprus Deluxe Hotel’de gerçekleştirdi. 3 gün süren büyük buluşmaya Türkiye’nin her noktasından toplamda 300’e yakın acente katıldı.