Turizmcilerimiz, ardı ardına gerçekleştirilen turizm fuarlarında tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. Turizmcilerimiz Belçika’nın Brüksel kentinde dün başlayan Brüksel Turizm Fuarı’ndaki yerini alarak tanıtım çalışmalarına devam ediyor.
Fuarın ikinci günü çekilen iki fotoğraf Türkiye ve İspanya standlarına gösterilen ilgiyi karşılaştırma imkanı sağladı. Türkiye standında sakinlik hakimken İspanya standının yoğunluğu ise dikkat çekti.
İlgili Haberler

Turizmcilerimiz Brüksel Turizm Fuarı’nda
Belçika’nın Brüksel kentinde gerçekleştirilen Brüksel Turizm Fuarı başladı.

Ferzan Çelikkanat: "Tur operatörlerinin güdümünden çıkmalıyız"
Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, "Turizm, holding gibi yönetilmeli, başına da bir CEO getirilmeli" dedi.

Veli Çilsal: "Anı Tur, 2017'de büyümeye devam ediyor"
İstanbul’da bu yıl 21’incisi gerçekleştirilen, 80 ülkeden 5 bin kurumun katıldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) tamamlandı.

İran’da Türkiye’ye büyük ilgi
En büyük turizm pazarlarımızdan biri olan İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen TITE Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türkiye’ye büyük ilgi oluştu.

EMITT 46.670 ziyaretçi ağırladı
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT); 21. kez gerçekleşti. Fuarı sektör profesyonelleri ve tatil planı yapan tüketicilerden oluşan 46.670 ziyaretçi ziyaret etti.

Türkiye sıcak satışta İspanya’yı geride bıraktı
Tatil rezervasyonlarında Letonyalıların tercihi Türkiye oldu. Ülkemizi sırasıyla Yunanistan ve İspanya izliyor.

