Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Türkiye standı out, İspanya standı in

Türkiye standı out, İspanya standı in

1 dk okuma

Turizmcilerimiz, ardı ardına gerçekleştirilen turizm fuarlarında tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. Turizmcilerimiz Belçika’nın Brüksel kentinde dün başlayan Brüksel Turizm Fuarı’ndaki yerini alarak tanıtım çalışmalarına devam ediyor.

Fuarın ikinci günü çekilen iki fotoğraf Türkiye ve İspanya standlarına gösterilen ilgiyi karşılaştırma imkanı sağladı. Türkiye standında sakinlik hakimken İspanya standının yoğunluğu ise dikkat çekti.

KategoriAcente
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2017
Acente

İran’da Türkiye’ye büyük ilgi

En büyük turizm pazarlarımızdan biri olan İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen TITE Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türkiye’ye büyük ilgi oluştu.

Tourism Today haber arşivi 2017
Acente

EMITT 46.670 ziyaretçi ağırladı

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT); 21. kez gerçekleşti. Fuarı sektör profesyonelleri ve tatil planı yapan tüketicilerden oluşan 46.670 ziyaretçi ziyaret etti.