Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2018

TÜRSAB'dan seyahat acentelerine yüzde 25 indirimli müze bileti

1 dk okuma

TÜRSAB'ın yeni yönetimi müze ve ören yeri biletlerine de el attı. TÜRSAB Ltd'yi devreden çıkaran yeni yönetim biletlerin TÜRSAB - DÖSİMM işbirliğiyle doğrudan temin edileceğini duyurdu.

Yapılan duyuruda Başaran Ulusoy yönetiminin %20 olarak yansıttığı indirim oranının da ihale şartnamesinde belirtilen %25 olarak yansıtılacağı vurgulandı.

Konuyla ilgili olarak TÜRSAB'dan yapılan duyuru şöyle:

Bugün itibari ile Birliğimize yapılacak Müze ve Örenyeri Bilet talepleri DÖSİMM-TÜRSAB iş birliği ile üyelerimize temin edilecektir. Bilet talebi ve buna ilişkin ödemelerin, biletlerin kullanım tarihinden en az 10 gün önce aşağıda verilen Birlik hesabına yapılması kaydı ile Acentalarımız, ikinci bir bildirime kadar ihale şartnamesine göre asli hakkı olan %25 indirimle bileti TÜRSAB’dan alabileceklerdir.

Bilindiği üzere TÜRSAB - DÖSİMM şartnamesi uyarınca Birliğimize tanınan indirimli bilet için son gün 30.04.2018 olup adet sınırlaması bulunmamaktadır. Biletlerin kullanım süresi ise 1 yıldır. %25 indirim oranı işbu duyuru tarihinden sonra Birliğimiz üzerinden yapılan talepler için geçerli olup, daha önceki tarihlerde başka kurum/kuruluş/şirket vb üzerinden yapılan talepleri kapsamamaktadır.

KategoriAcente
EtiketlerTÜRSAB
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2018
Acente

Alltours’un Antalya hedefi 200 bin pax

Alman tur operatörü Alltours’un Antalya’daki hedefi 200 bin pax. Alltours’un Türkiye’deki partneri Kilit Global’in Genel Müdürü Sezgin Özer, “Alltours ile Antalya’da 200 bin pax hedefliyoruz” dedi.

Tourism Today haber arşivi 2018
Acente

TÜRSAB’dan Uber açıklaması

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), UBER araçlarına yapılan saldırı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.