Tourism Today — Türkiye ve Dünyadan Turizm Haberleri
TT15 Ekim 2026 Perşembe
Alaçatı'da seçim sonrası hareketlilik başladı

Alaçatı'da seçim sonrası hareketlilik başladı

1 dk okuma
Google'da öne çıkar
Turizm gündemini Google'da önce bizden görünTercih edilen kaynak yap

Son seçimlerin ardından, ülke genelinde belirsizliklerin azalması ve istikrarlı bir siyasi ortamın oluşması, turistlerin tatil planlarını hızlandırdığını belirten Muup Alaçatı ve Minas Otel İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Uzun, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ve okulların tatili ile Alaçatı’nın yüzde 60 oranında doluluğa ulaşacağını söyledi.

Alaçatı'da seçim sonrası hareketlilik başladı

ALAÇATI, SICAK YAZ AYLARININ GELMESİYLE BİRLİKTE YERLİ TURİSTLERİN İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR
Muup Alaçatı ve Minas Otel İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Uzun, “Son 2 yıldır enflasyondaki artış nedeni ile tatilcilerin de konaklama tercihlerinde önemli değişiklikler yaşandı. Rezervasyonlardan görüyoruz ki tatil beldelerinde daha çok 3-4 günü kapsayacak şekilde tatil planlaması yapılıyor. Aynı zamanda fazla maliyetlerden dolayı butik oteller tercih ediliyor. Konaklama maliyetlerinin artmasıyla birlikte tatilciler, daha ekonomik ve hizmet odaklı seçeneklere yöneliyor. Şu an Alaçatı yüzde 55 doluluğa ulaştı, hedefimiz bayram tatilini yüzde 80 dolulukla geçirmek. Alaçatı’ya gelmek isteyen misafirlerimizin bize ulaşmaları halinde gerekli indirimleri ve sürprizlerimizi sadece bayramda değil yaz boyunca yapacağız ” dedi.

KategoriDestinasyon
EtiketlerAlaçatı
Beğendiniz mi?
Haberlerimizi Google'da öne çıkarınTercih et
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Bodrum Kurban Bayramı'nda dolup taşacak
Destinasyon

Bodrum Kurban Bayramı'nda dolup taşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın bayram tatilinin 9 gün olacağı açıklamasının ardından Bodrumlu turizmciler, Kurban Bayramı tatili için hazırlıklarını tamamladı.