Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2016

Almanya’ya Antalya damgası

1 dk okuma

Türkiye, Federal Almanya’nın en önemli Sanayi ve Turizm Merkezi Bodensee göl havzasında bulunan Friedrichshafen’te çok önemli bir geceye imza attı. Bölgenin tanınmış kanaat önderlerinden sanatçılarına, işadamlarından siyasetçilerine 900 davetli, Friedrichshafen Turizm Fuarı açılış galasında muhteşem bir Antalya gecesi yaşadı.

Küba ile Antalya gecesinin partneri olarak ev sahipliğini yapan Gloria Hotels&Resort, tüm katılımcılara göz kamaştıran bir gece yaşattı. Gloria Hotels&Resort tarafından hazırlanan Türk yemekleri ile gerçek bir damak tadıyla ziyafet verilirken, aynı zamanda yoğun bir şekilde Antalya Expo Fuarı da davetlilere tanıtılmış oldu.

Gecede Gloria Otellerinin sahibi Nuri Özaltın; tüm davetlilere "Tüm Avrupalıları bu yıl Türkiye’ye bekliyoruz. Turizm dostluk ve barıştır" mesajı verdi.

Almanya’da görevli Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Ateşesi Osman Şahin ile Turizmci Hüseyin Baraner davetlilere Antalya Expo’yu tanıtarak, “Çocuk ve çiçek temalı Antalya EXPO zamanımızın en anlamlı başlığını taşıyor. Bu yıl Türkiye tatiliniz için Türk turizmcileri en yüksek hizmet ve kaliteyi vaat ediyorlar” dediler.

Gloria standını gezen Federal Almanya Küba Büyükelçisi Rene J. Mujica Canteler ise, Türk yemeklerine hayranlıklarını dile getirirken, Türkiye’yi en kısa zamanda ziyaret etmeyi istediklerini belirtti.

KategoriDestinasyon
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2016
Destinasyon

Turizmin geleceği Antalya'da tartışıldı

Turizmin geleceği, Antalya'da düzenlenen bir çalıştayla masaya yatırıldı. Çalıştaya, eski turizm bakanları akademisyenler, hukukçular ve sektör profesyonelleri katıldı.

Tourism Today haber arşivi 2016
Destinasyon

O listede İstanbul'da var

TripAdvisor, milyonlarca kullanıcının rezervasyon ve yorumları doğrultusunda belirlenen "Travelers' Choice" listesini açıkladı. İstanbul listede ikinci sırada yer aldı.

Tourism Today haber arşivi 2016
Destinasyon

Antalya'da 1665 rezervasyonun 518'i iptal edildi

Turizm sektöründe yaşanan sıkıntıların bankaları da etkileyebileceğini söyleyen Diana Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tonbul, bombanın patladığı gün Antalya'da1665 rezervasyon 518'nin iptal…