Turizm Haberleri
TT26 Eylül 2026 Cumartesi
TT26 Eylül 2026 Cumartesi
Antalya'daki 2 bin yıllık Antiphellos Antik Tiyatrosu'nda milli maç heyecanı

Antalya'daki 2 bin yıllık Antiphellos Antik Tiyatrosu'nda milli maç heyecanı

1 dk okuma

Antalya'nın Kaş ilçesindeki Antiphellos Antik Tiyatrosu'nda milli maç heyecanı yaşandı. A Milli Futbol Takımı'nın 24 yıl aranın ardından katıldığı 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu'nun ilk maçında karşılaştığı Avustralya maçı antik kentte kurulan dev ekrandan canlı izlendi.

2 bin yıllık antik tiyatroyu sabah erken saatlerden itibaren dolduran kalabalık, karşılaşma öncesi marş ve şarkılarla eğlendi. Çok sayıda futbolsever de tiyatronun çevresindeki yüksek noktalara çıkarak karşılaşmayı izlemeye çalıştı. Maçta ilk düdüğün çalmasıyla heyecan doruğa ulaştı. Dev ekrana yansıtılan mücadeleyi heyecanla izleyen yaklaşık 5 bin futbolsever, millilerin sahadan 2-0 mağlup ayrılmasının ardından ise büyük üzüntü yaşadı.

KategoriDestinasyon
EtiketlerAntalya
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Domuzlar turizm merkezlerini istila etti
Destinasyon

Domuzlar turizm merkezlerini istila etti

Aydın ve Muğla'nın gözde turizm beldelerinde şehre inen yaban domuzu sürüleri, hem halk sağlığını tehdit ediyor hem de kendi aralarında saldırganlaşarak korku yaratıyor.