İş adamı Al Sani, Yalıkavak Mahallesi Geriş Mevkisi'nde bulunan yaklaşık 5 dönümlük alandaki malikanesinin hemen üst kısmındaki marina ve deniz manzaralı 1.5 dönümlük arsayı almak için bir çalışanına vekalet verdi.
Hürriyet'te yer alan habere göre; Bodrum Tapu Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan arsa, Katarlı Şeyh Al Sani'nin üzerine geçti. Katarlı iş adamının, arsayı almak için 800 bin lira ödediği belirtildi. Öte yandan Ali Sani'nin yaz aylarında özel yatıyla Bodrum'a geleceği öğrenildi.
İlgili Haberler

Fenomenler, Türk turizmine önemli katkı sağlayacaklar
Dünyaca ünlü içerik üreticileri, bloggerlar ve sosyal medya fenomenleri, INFLOW Travel Summit 2017 etkinliği için İstanbul’da bir araya geldi.

Antalya'ya 4 fuar daha geliyor
Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.'nin (ANFAŞ) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı oldu. Yeni yönetim 2018 yılına kadar 4 yeni fuar daha yapacaklarını açıkladı.

Bodrumlu turizmciler, direkt uçuş istiyor
Bodrumlu turizmciler ilçenin geleneksel pazarı olan İngiltere ve çevresinden turist gelebilmesi için, bu bölgedeki kentlerden direkt uçuş olanağı sağlanması gerektiğine dikkat çektiler.

Antalya’dan sıradışı tanıtım projesi
Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) ve Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliğiyle kentte hizmet veren 6 bin 600 taksi, narenciye oto kokusu ve kalp şeklinde Antalya logosu ile renklenecek.

Turizm Bakan Yardımcısı Yayman: “Turizm için çılgın projelerimiz var”
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Hatay’a kültür ve turizm alanında çılgın projelerinin olduğunu söyledi.

Sosyal medya Antalya'yı konuşacak
Baharın gelmesiyle birlikte hareketlenmeye başlayan Antalya turizmine bir katkı da, dünyaca ünlü sosyal medya fenomenleri ve seyahat blogger'larından geliyor.
