Dün öğlen saatlerinde 7 kilometre uzunluğuyla bilinen ve Mayıs ayında dahi tıklım tıklım dolan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nin açığında fark edilen kirlilik görüntüsü, vatandaşların tepkisini çekti. Konyaaltı varyantlara gelerek ailelerin birlikte önce manzarayı izleyip, ardından deniz keyfi yapmak isteyen vatandaşlar, sahilin hemen 200 metre açığında görüntüyü görünce şok oldular. Vatandaşlar, gemilerden bırakıldığı kahverengi renkteki sintine atığı olduğu tahmin edilen alanı fark edince, bazıları denize girmekten vazgeçtiler. Kuşbakışı olarak varyantlar bölgesindeki seyir terasından fark edilen kirlilikten haberi olmayan sahildeki vatandaşlar ise denize girmeye devam ettiler.
İlgili Haberler

Rus televizyon yıldızı, Antalya'da
Elen Letuchaya, tatil yaptığı Antalya'nın Belek ilçesinden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü model Alanya’ya hayran kaldı
Ukrayna asıllı ünlü model, seyahat ve moda bloggerı Katy Yanok, dalga sörfü yapmak için geldiği Alanya’ya hayran kaldı.

Türkiye'deki o mekan, Instagram'da en çok paylaşılan fotoğraflar arasında
Hollanda merkezli tatil sitesi TravelBird, popüler sosyal ağ uygulamadı Instagram'da etiket kullanılarak en çok fotoğrafı paylaşılan yerleri derledi.

Gürcistan fuarında seyahat acentelerinden yoğun ilgi gördük
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı komşu ülke Gürcistan’da bir ay içerisinde ikinci fuar tanıtımını yaptı.

Kadir Topbaş: “İstanbul turizmi tekrar toparlanıyor”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 3.Havalimanı şantiyesinde Türkiye'de görev yapan yabancı ülkelerin büyükelçilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Antalya'da turizm güvende
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya’nın birçok Avrupa başkentinden daha güvenli bir merkez olduğunu söyledi.
