Kuşadası Ticaret Odası ekibinin, Kuşadalı ressam Bilal Akay ile özveriyle yürüttüğü çalışma sonucunda tamamlanan Kuşadası İllüstrasyon şehir haritası tanıtımlarda kullanılmaya başlandı. Ekip, haritayla birlikte Kuşadası logosu ve maskotu konusunda da çalışarak, ortaya çıkan çalışmaları paylaşmaya hazırlanıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Ticaret Odası olarak Kuşadası’nın tanıtımı her zaman önceliğimiz oldu. Bundan 16 ay önce turizmdeki kötü gidişatı öngörerek başlattığımız tanıtım çalışmalarına hız kesmeden ve farklı alanlarda devam ediyoruz. Kuşadası Güvercin isimli facebook hesabımız bugün itibariyle 412.000 takipçiye ulaştı. Sosyal paylaşım analizlerinde üst sıralara yerleşen hesaplarımızla, ülkemizden ve dünyadan reklam gösterim sayımız 130 milyonu geçmiş durumda. Geçtiğimiz yıl iç pazarda yaşanan %57 oranındaki artışa önemli bir katkımız olduğunu düşünüyorum. Tanıtım konusunda özveriyle çalışan bir ekibimiz var ve farklı çalışmalara imza atmaya devam ediyorlar. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film Animasyon Bölümü mezunu Kuşadalı Ressam Bilal Akay ile uzun süren özverili çalışmalar sonucunda ortaya çıkan illüstrasyon şehir haritamız şimdiden büyük beğeni aldı ve herkesin kullanımına açık olacak. Ekibimiz ayrıca genel Kuşadası Logosu ve maskotu ile ilgili çalışmalarını da tamamladı.
Akdoğan açıklamasının devamında; “tanıtımda Kuşadası’nı hak ettiği seviyeye çıkararak esnafımızın da yüzünü güldürecek çalışmalarımız devam ediyor. Ekibimiz farklı tanıtımlar üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor, sürprizlere hazır olun” dedi. Kuşadası Ticaret Odası tarafından önümüzdeki günlerde yapılacak olan basın toplantısıyla da, yapılan çalışmalar ayrıntılı olarak açıklanacak.
İlgili Haberler

Dubai Turizm Fuarı’nda Antalya’ya büyük ilgi
Seyahat endüstrisinin Ortadoğu ve Körfez ülkeleri pazarında en büyük buluşmalarından biri olan Arabian Travel Market (ATM) Fuarı, Dubai'de 24 Nisan’da kapılarını açtı.

Yapımı için 1.8 milyar TL harcanan “EXPO 2016” satılacak mı?
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Mall of Antalya’da hedef 12 milyon ziyaretçi
Türkiye’nin en büyük yerli AVM yatırımcısı Torunlar GYO tarafından 100 milyon Dolar’lık yatırımla hayata geçirilen Mall of Antalya 28 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Turistlerin sorunlarını çözüp güvenliklerini sağlayacaklar
Milyon Taşı projesiyle güçlendirilen ve yeniden organize edilen İstanbul Turizm Şube Müdürlüğü, turistlerin tüm sorunlarını anında çözüp can güvenliklerini sağlayacak.

Antalya Valisi: “Turizmde yeni bir bakış açısı yakalamalıyız”
Perge Antik Kenti’nde incelemede bulunan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, turizmcilere çağrıda bulunarak, “Turizmin bütün paydaşları olarak yeniden düşünmemiz ve yeni bir bakış açısı yakalamamız…

Bodrum tanıtım TIR'ı yüz binlere ulaştı
Türkiye’de 30 ili gezmesi planlanan ve şu ana kadar 15 ili ziyaret eden Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR’ı yazılı, görsel, sosyal medya ve internet medyası yoluyla tüm Türkiye’ye ulaşıyor.
