Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2019

Osman Ayık, Ayhan Bektaş ve Yusuf Hacısüleyman’dan Kemer turizmine destek sözü

2 dk okuma

Kemer önemli bir değişime girecek!
Başkan Topaloğlu sayesinde Kemer’in önemli bir değişim geçireceğine inandığını ifade eden Odeon Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş “Kemer Türkiye’nin en özel bölgelerinden bir tanesi. Biz de sektör temsilcileri olarak desteğimizi vermeye hazırız. Turizmi en iyi noktaya getirmek için birlikte çalışmalar yapacağız. Kemer’i hak ettiği yerlere taşımak hedefiyle ilerleyeceğiz. Kemer’de sezonumuz iyi gidiyor. Kemer inşallah önümüzdeki dönemlerde daha da hak ettiği yerlere taşıma hedefi ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Bektaş ayrıca Başkan Topaloğlu’nun turizmcilerin değer verdiği bir isim olduğunu söyledi.

Kemer’i tekrardan eski günlerine döndüreceğiz!
TÜROFED Başkanı Osman Ayık ise Kemer’in Türkiye’de turizmin başladığı noktalardan olduğunu belirterek, “Başkanımız Necati Topaloğlu’nun öncülüğünde Kemer’i tekrardan eski günlerine döndüreceğiz. Hatta Türkiye’nin en seçkin yeri konumuna getirmek için çalışacağız. Turizmciler olarak başkanımıza her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Kemer ikinci evim!
Yusuf Hacısüleyman da Kemer’in ikinci evi olduğunu belirterek, Başkanımız Topaloğlu sayesinde Kemer’in tekrar canlanacağını düşündüğünü söyledi. Turizmi 12 aya yaymak için gerekli çalışmaların yapılacağını anlatan Hacısüleyman, yaz ve kış aylarını en iyi şekilde değerlendirmek gerektiğini belirtti.

Kemer turizmini 12 aya yaymak için çalışıyoruz!
Ziyarette konuşan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, turizmin gelişmesi adına değerli turizmciler ile fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Kemer’de turizmin iyi olduğunu ancak 12 aya yayılması gerektiğinin altını çizen Başkanımız Topaloğlu, “Turizmi Kemer’de 12 aya yaymak gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalarımız var. Değerli turizmciler Osman Ayık, Ayhan Bektaş ve Yusuf Hacısüleyman ile fikir alışverişi yaptık. Kemer’e neler yapabiliriz diye konuştuk. Hiçbir beklentimiz olmadan ortaya bir tablo çıkaralım istedik. Turizmi bilenlerle bir araya gelerek önümüze bir yol haritası çıkaracağız. Tek beklentimiz Kemer’in hak ettiği yere gelmesidir. Önümüzdeki günlerde de gerekli çalışmalara başlayacağız.” diye konuştu.

Haber - Halil Öncü

KategoriDestinasyon
EtiketlerKemerTÜROFED
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Turizmciler, Kemer adına gelecekten umutlu
Destinasyon

Turizmciler, Kemer adına gelecekten umutlu

TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, TÜROFED Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ve AKTOB Başkanı Erkan Yağcı gündemi turizm yazarı Halil Öncü’ye değerlendirdi.