Kuşаdаsı Otеlcilеr vе Yаtırımcılаr Derneği (KODER) tаrаfındаn аçılаn Kuşаdаsı stаndı fuаrın еn çоk ilgi görеn bölümlеrindеn biri оldu. Korumar Hotel De Luxe, Ephesia Otel, Sealight Resort Hotel, Charisma De Luxe Hotel, Pine Bay Holiday Resort, Ömer Tatil Köyü, Palmin Otelleri güçlerini birleştirerek KODER'in organize ettiği 64 metrekarelik stant ile önemli bir tanıtım çalışması gerçekleştirdi.
Fuara gelen Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır da Kuşаdаsı stаndını ziyаrеt еtti. Bakan Bozkır, tanıtıma yаptıklаrı kаtkı nеdеniylе Kuşаdаlı оtеlcilеrе tеşеkkür еtti.
İlgili Haberler

Hedef 5 milyon Arap turist
Doğu Karadeniz Bölgesi'nin 5 yılda 5 milyon Arap turist hedeflediği belirtildi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, zirvede
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Olympos Teleferik ile 2365mt. zirveye çıktı. Başkan Uysal, Olympos Teleferik’in muhteşem bir tesis olduğunu söyledi.

ALTAV, Finlandiya pazarını analiz etti
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Kerim Kılınç ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, Alanya bölgesi için büyük önem taşıyan Finlandiya’da, Matka Messut Turizm Fuarı’na katılarak…

İspanya ve Yunanistan doldu, Antalya’ya Rus turist gelecek
Çelik, “Avrupa pazarında İspanya ve Yunanistan’ın dolmuş olması nedeniyle rezervasyon akışlarının Türkiye lehine gelişeceğini düşünüyorum.”

Rus TV Kanalı'ndan Antalya için ilginç benzetme
Rusya ve Türkiye arasındaki gerginliğin turizme etkisi Rus kanal Kanal I'de özel haber olarak yayınlandı. Haberde Türkiye için Antalyalıların beklentileri kış mevsimindeki havaya benziyor.

Venedik'teki o örnek Didim'e getirilecek
Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Didim'de 'Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi' projesinin hayata geçmesi için Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın çalışmalara başladığını söyledi.
