Mersin'in Silifke ilçesinde, denize gelen gençlere oturdukları bölgeden uzaklaşmalarını isteyen bir işletme çalışanı tarafından kum fırlatıldı. O anların kameraya yansıdığı olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
Olay, dün Silifke ilçesine bağlı Atakent Mahallesi Susanoğlu sahilinde yaşandı. İddiaya göre, plajda oturan 3 genç ile bölgede faaliyet gösteren bir işletmenin yetkilileri arasında sözlü tartışma çıktı. Bu sırada işletme çalışanlarından biri kürek yardımıyla temizlik bahanesiyle kum fırlatarak gençleri sahilden uzaklaştırmaya çalıştı. O anlar da cep telefonu kamerasına yansıdı. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, olayla ilgili şüpheliler K.K. ve F.S.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler hakkında "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" ve "Tehdit" suçlarından adli işlem başlatıldı.
Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Olayda tarafların şikayetçi olduğu öğrenildi.
İlgili Haberler

Antalya'da efsanelere konu olan mağarada "Antik Yunan" temalı DJ parti yapacaklar
Karataş Mağarası'nda yeni bir müzikli eğlence partisi düzenlenecek.

Doğu Karadeniz, Çin pazarında Türkiye’nin en güçlü destinasyonlarından biri olacak
TİSAD Başkanı Murat Çavga, Çin pazarına yönelik çalışmaların sonuç verdiğini ve Doğu Karadeniz'in Çinli turistler için en güçlü destinasyonlardan biri olacağını belirtti.

Hafta sonları nüfusu yarım milyona çıkan Çeşme’de otel dolulukları %90’a ulaştı
ÇEŞTOB Başkanı Orhan Belge, İzmir'in Çeşme ilçesinde otellerin hafta sonu yüzde 100 doluluğa ulaştığını söyledi.

Turizm sektörü yabancı para kredi kısıtlamalarından muaf tutulsun!
ALTSO Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mehmet Kural başkanlığında gerçekleştirildi.

Turizmin başkenti Antalya'da 3 günde 34 yangın çıktı
Antalya'da sıcak hava, düşük nem ve kuvvetli rüzgar nedeniyle 3 günde 8 ilçede 34 yangın çıktı.

“Bodrum'u karalamak kimseye kazanç sağlamaz”
POYD Bodrum Temsilcisi Yiğit Girgin, Bodrum turizmine yönelik olumsuz algıların sektöre zarar verdiğini belirterek, eleştirilerin resmi verilere dayanması gerektiğini vurguladı.

