Turizmde son dönem yaşanan sıkıntılı süreçte tanıtımın önemi daha da ortaya çıkarken, Antalya‘nın tanıtımının da yer aldığı dergide bölgenin gezilecek görülecek yerleri de ayrıntılı olarak anlatıldı. Skylife sayfalarında Kemer Bölgesinin alternatif noktası Olympos Teleferik’e de yer verildi. Skylife dergisinin iyi bir tanıtım aracı olduğuna dikkat çeken dikkat çeken Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, “Türk Hava Yollarının çıkarmış olduğu ve aylık olarak misafirlerine dağıttığı Skylife dergisinin Aralık sayısında Antalya’nın tanıtımına yer verilmiş olması bizleri sevindirdi. Bu tanıtım çalışmalarının Antalya ve Kemer bölgesi adına devamını diliyoruz. Burada Bölgemizde mutlaka yapın adı altında bakış açsısı olarak tesisimiz Olympos Teleferik de yer aldı” dedi.
İlgili Haberler

Çorum'a Kayak Merkezi
Osmancık Kültür Turizm Derneği Başkanı Sakin Karakaş yaptığı açıklamada Çorum'da bir kayak merkezi kurulması için şartların elverişli olduğunu dike getirdi.

İzmir turizmi 11 ayda yüzde 7.3 geriledi!
İzmir'e gelen yabancı ziyaretçi sayısı Kasım ayında %13.57 oranında artış yaşanırken; yılın ilk 11 ayında kente gelen toplam ziyaretçi sayısı ise önceki yılın aynı dönemine göre %7.31 oranında…

Kasım ayında İstanbul'a ne kadar ziyaretçi geldi?
İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kasım ayında ve yılın 11 aylık diliminde kente gelen ziyaretçi istatistiklerini açıkladı.

Turizmciye sevindirici haber!
Antalya'da, Rusya krizinin derinden etkilediği turizmciye sevindirici haber Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Kurulu'ndan çıktı.

Çin'in en büyük bahçesi EXPO 2016'da
Türkiye'nin ilk EXPO'suna katılım kararı alan Çin ile EXPO 2016 Antalya arasındaki katılım sözleşmesi Pekin'de imzalandı.

Manavgat, tanıtım çalışmaları için 1 milyon Euro harcayacak
Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) yönetimi, 2016 yılında 35 turizm fuarına katılacak. Dernek tanıtım çalışmaları için 1 milyon Euro'luk bütçe planladı.
