Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği, Türk Hava Yolları Cidde Ofisi'nin katkılarıyla Suudi Arabistan'ın Cidde, Riyad, Mekke, Medine, Dammam şehirlerinden gelen tur operatörlerini Bursa'da misafir etti. Otantik Club Hotel & SPA ev sahipliğinde yapılan B2B toplantısında bir araya gelen turizm acenteleri, otelciler, sağlık turizmi yapan hastaneler ve profesyonel turist rehberleri ile irtibat kurma imkânı yakalayan tur operatörleri, tüm zamanların en güzel şehri Bursa'yı yakından tanıma fırsatı buldu.
Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği Başkanı Oktay Yılmaz ile encümen üyeleri Neriman Arat ve Tolga Sarışen'in katılım sağladığı B2B toplantısına Türk Hava Yolları Cidde Ofisi Pazarlama Yetkilisi Ersoy Yıldız, TÜRSAB Güney Marmara BTK Başkanı Murat Saraçoğlu, Bursa Rehberler Odası Başkanı Tansu Erçevik, GÜMTOB Başkanı Buğra Artıç, Bursa Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Metin Yurdakoş, Bursa Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtma Şube Müdürü Ercüment Yılmaz iştirak etti. Toplantıda, Bursa adına yeni turizm imkânlarının, paket programların ve yapılabilecek iş birlikleri Suudi Arabistanlı tur operatörleriyle görüşüldü.
Geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları Riyad Ofisi'nin destekleriyle Suudi Arabistanlı 15 sosyal medya fenomenini Bursa'da enformasyon programına tabi tutan Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği henüz raporlaması devam eden içerik üretme çalışmaları çerçevesinde yalnızca Snapchat dijital platformu üzerinden Bursa adına Orta Doğu ülkeleri genelinden 35 milyon görüntülenme aldı.
İlgili Haberler

Uludağ'da kar kalınlığı 2 metreyi geçti, tatilciler ve otelciler memnun
Kış ve kayak turizminin önemli merkezlerinden Uludağ son 20 senenin en soğuk aynı zamanda en verimli kışını yaşıyor.

The Sun Gazetesi muhabiri İngilizlere Seferihisar'ı önerdi
The Sun Gazetesi'nin muhabiri Jessica Lester, Seferihisar'a gelip bölge hakkında yazı yazarak, "Seferihisar, ülkenin en iyi saklanan sırlarından biri olabilir" ifadelerini kullandı.

İrlanda Ankara Büyükelçisi’nin Antalya şaşkınlığı!
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i, İrlanda'nın Ankara Büyükelçisi Clare Brosnan ziyaret etti.

Danimarkalı turist, Alanya sevgisini koluna dövme yaptırmış
Danirmarka’da düzenlenen Ferie for Alle Turizm Fuarı’nda daha önce Alanya’yı ziyaret eden ve bölgeye gönülden bağlı birçok misafir, Alanya standını ziyaret ederek anılarını paylaştı.

Turizmde yeni rota: Dizilerin çekildiği şehirler
Dizi ve TV programlarının popülerliği, seyahat alışkanlıklarında yeni akımlar yaratmaya başladı. Yerli ve yabancı dizilerin çekildiği şehirler, turistlerin yeni gözdesi haline geliyor.

İngiliz turistler Erciyes’e hayran kaldı
Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden olan Erciyes Kayak Merkezi; İngiltere'de yaptığı tanıtımların meyvelerini topluyor.

