Moskovski Komsomolets Gazetesi'nin haberine göre, robotların üretimdeki paylarının artması sonrası çalışma süresinin ciddi olarak azalacağını öngören Rus bankacı, "Bu nedenle haftada beş gün çalışmaya gerek kalmayacak" diye konuştu.
Şvetsov, haftada üç gün tatil olmasının yeni hizmet sektörlerinin ortaya çıkmasının da önünü açacağını savundu. Rusya Çalışma ve Sosyal Kalkınma Bakanı Maksim Toplin ise Rusya'da yakın bir gelecekte günlük çalışma süresinin sekiz saatten altı saate inebileceğini söyledi.
İlgili Haberler

Rusya turizm hamlesi peşinde!
St. Petersburg Uluslararası Ekonomi Forumu'nda Rusya'da turizmi geliştirme olanakları masaya yatırıldı.

Vize için başvuracaklar dikkat! Bundan sonra sosyal medya paylaşımlarınız...
ABD'nin vize başvurularında, başvuran kişinin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımları da dikkate alma uygulaması hayata geçiyor.

Rusya'ya giriş için elektronik vizeler, 1 Ağustos'tan itibaren verilmeye başlayacak
Rusya Dışişleri Bakanlığı Basın Sözcüsü Mariya Zaharova, Vladivostok serbest limanını ziyaret için elektronik vizelerin 1 Ağustos’tan itibaren verilmeye başlanacağını bildirdi.

Yunanistan turizm gelirlerini arttırıyor
Ülkede bu yılın ilk çeyreğinde turizm geliri 2016'nın aynı dönemine göre yüzde 1 artış gösterdi.

Trump, vize yasağı talebini Yüksek Mahkeme'ye taşıdı
ABD Adalet Bakanlığı, nüfusunun çoğunluğu Müslüman 6 ülke vatandaşlarına getirilen ancak temyiz mahkemesinden dönen vize yasağının yeniden yürürlüğe girmesi için Yüksek Mahkeme'ye başvurdu.

Otele silahlı bombalı saldırı
Filipinlerin başkenti Manila’da bulunan bir otele bombalı ve silahlı saldırı gerçekleştirildi.

