Gazetem.ru'da yer alan habere göre; Kabanov, bu işlemin pasaport ihracı için kullanılmaya başlanacak olan kriptokabinler yardımı ile yapılacağını belirtti. Testleri Temmuz ayının son günlerinde yapılacak ve yıl sonunda tüm çok işlevli merkezler bu kabinler ile donatılacak. Ancak uzmanlar, böyle bir sistemi uygulamanın uzun zaman alacağını söylüyorlar.
Geliştiriciler tarafından planlandığı üzere, bu tür cihazlar sadece birkaç dakika içinde pasaportu almaya izin verecektir. Ancak, kabin belgenin kendi baskısını yapmayacaktır.
İlgili Haberler

12 İsrailli turist, 19 yaşındaki İngiliz turiste tecavüz etti
Güney Kıbrıs'ın dünyaca ünlü eğlence merkezi Ayia Napa'da 12 İsrailli turist, 19 yaşındaki bir İngiliz turiste tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

İskandinav turistleri öldürmekten suçlu bulunan 3 Faslı IŞİD destekçisine idam cezası
Fas'ta iki İskandinav turisti öldürmekten suçlu bulunan 3 IŞİD destekçisi idama mahkum edildi.

O ada, turizme ve ikamete kapatılıyor!
Endonezya'nın dünyaca ünlü Komodo Adası geçici süreliğine turizm ve ikamete kapatılacak.

Almanya 25 yaşın altındaki o ülke vatandaşlarına vizeleri kaldırmayı önerdi
Almanya, kalifiye iş gücü açığını kapamak için 25 yaşın altındaki Rusya vatandaşlarına vizelerin kaldırılması teklifini gündeme aldı.

Ruslar, en aktif turistler listesinde dokuzuncu sırada
Mastercard tarafından “Dünyanın Küresel Destinasyon Şehirleri ve Turist Çıkış Noktaları” araştırmasına göre Ruslar dünyada en çok seyahat edenler listesinde ilk 10’a girmeyi başardı.

O ülkede çalışanları teşvik etmek için yeni trend: Bleisure seyahat
Rusya'da, işi ve eğlenceyi birleştiren seyahat türüne talep son 5 yılda yüzde 40 arttı.
