Gürcistan, uluslararası otel zinciri markalarını kendine çekerken Her Şey Dahil sistemini de geliştirmeyi planlıyor. Gürcistan, Her Şey Dahil otellerden oluşan büyük bir kompleksi önümüzdeki yaz faaliyete geçirecek.
Gürcistan, her şey dahil tatil formatına odaklanan artan turist akışında Türkiye ve Rusya ile rekabet etme niyeti yok. Çünkü Gürcistan ucuz segmentte değil, dünyada talebi hızla ivme kazanan lüks segmentte gelişmeyi planlıyor.
Forbes Georgia'ya göre ise Karadeniz kıyısında 1055 odalı Her Şey Dahil formatındaki 5 otel önümüzdeki yıl hizmete girmeye hazırlanıyor. Bu beş otel de uluslararası otel zinciri Wyndham Hotels & Resorts tarafından işletilecek. (Atorus.ru)
İlgili Haberler

Barcelona’da “Turistler, evinize dönün” sloganları atıldı
İspanya'nın en çok ziyaretçi ağırlayan bölgelerinden biri olan Barselona'da binlerce kişi aşırı turizmi protesto etti.

Turistlerin akın ettiği İspanya’daki boğa koşusunda 6 kişi yaralandı
İspanya'da San Fermin Festivali'nde düzenlenen boğa koşusu sırasında 6 kişi yaralandı.

Tanrı heykeliyle uygunsuz pozlar veren turist tepki çekti
İtalya'nın Floransa kentinde bir turistin, Roma'nın şarap tanrısı Bacchus heykeline tırmanarak 'müstehcen' pozlar vermesi tepkiye neden oldu.

Kos, Girit ve Sakız Adası'nda orman yangını: Turistler tahliye edildi
Yunanistan'ın Kos, Girit ve Sakız Adası'nda orman yangını çıktı, 5 itfaiyeci hafif yaralandı, binlerce kişi tahliye edildi.

İspanya’da turizm karşıtı protestolar hız kesmeden devam ediyor
İspanya'nın Mayorka Adası'nda binlerce kişi, kitlesel turizmin olumsuz etkilerine karşı gösteri düzenledi.

Rusların 2025 için tatil ve bayram takvimi belli oldu
Rusya Çalışma Bakanlığı, 2025 yılı için tatil ve bayram günlerinin takvimini yayınladı.

