Başka bir ülkede yaşamak veya oturma izni almak isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu ülkelerin başında tabii ki Avrupa geliyor. Türk vatandaşlarını 10 yıldır Amerika’da ev sahibi yapan yurtdışı yatırım danışmanı Bahriyar Yurtoğlu: “Yıllardır Türkleri Amerika’nın en güzel bölgelerinde, hayallerindeki evlere sahip olmalarını sağladık. Fakat son zamanlarda sıklıkla ev almadan oturum sahibi olmak mümkün olabilir mi? sorusuyla karşı karşıya geliyoruz. Bu alandaki çalışma ve hizmetlerimizi hızlandırarak artık Avrupa’nın birçok ülkesinde vatandaşlarımıza ev almadan oturum izni almalarını sağlayacağız. Bununla birlikte Türkiye’de bir ilki başlatmanın da gururu içindeyiz. Vatandaşlarımıza paralarını, evlerini ya da başka bir yatırımlarını bağlamadan kolay ve güvenilir bir şekilde oturum izni alabilmeleri için danışmanlık hizmeti vermekteyiz.”
İspanya ve Yunanistan’a ilgi büyük
Kültür yapısı, turistik yerleri ve coğrafi konumu gibi nedenlerden dolayı İspanya ve Yunanistan, Türklerin en çok tercih ettiği ülkelerin başında yer alıyor. Yurtoğlu, “ Yunanistan’da 250 bin Euro değerinde, İspanya’da ise 500 bin Euro değerinde ev satın alarak kazanılan oturma izninin (Gold Vizenin) aksine bu iki ülkede ev almanıza gerek olmadan, oturum vizenizi sizler için prosedürlerine en uygun şekilde hazırlıyor, tüm süreci yöneterek, oturma izni almanızı sağlıyoruz. İhtiyaç duyarsanız tüm süreci avukatınız gözetiminde de yürütebiliriz, neticede ABD operasyonlarımızla edindiğimiz itibar ve deneyim sayesinde hizmetimizin ve kalitemizin sonucuna güveniyoruz.” diye konuştu.
Avrupa’da oturum izni avantaj sağlıyor
Avrupa’da oturum izninin olması, sadece Türkiye dışında yaşama imkanının önünü açmakla kalmıyor, birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Mesela Avrupa ülkelerine giriş için zorunlu olan Schengen Vizesi konusunda büyük kolaylık getiriyor. Ayrıca yurtdışı çıkış pulu gibi ödenmesi zorunlu bazı harçlardan muaf oluyorsunuz Avrupa ülkelerine girişinizde. Bunların yanında oturum izni alınan ülkenin vatandaşlarının yararlandığı bir çok yerel fırsat ve haktan da yararlanabiliyorsunuz.
İlgili Haberler

Rusya’ya giden Türk turist sayısı yüzde 20 arttı
Rusya İstatistik Kurumu (Rosstat), 2018’in ilk yarısında yabancı vatandaşların Rusya’ya 10 milyon 900 bin seyahat gerçekleştirdiklerini belirtti.

Arjantin, Turizm Bakanlığını kapatıyor mu?
Ekonomik Kriz Yaşayan Arjantin, IMF ile imzaladığı antlaşma üzerine aralarında turizmin de olduğu 10 bakanlığı kapatacak...

Schengen ülkelerine seyahatte izin belgesi zorunluluğu geliyor
Schengen bölgesine vizesiz seyahat hakkı bulunanlardan izin belgesi istenmesine dair düzenleme AB Konseyi tarafından kabul edildi.

Ünlü turizm merkezinde sokakta yemek yemenin cezası 500 euro
İtalya’nın Floransa Belediyesi, Floransa’nın sokaklarında, merdiven basamaklarında dükkan eşiklerinde yemek yiyen turistlere 150 pounddan başlayıp 500 avroya kadar ceza kesme kararı aldı.

Bu yaz tüm dünyada sosyal medyada en çok bu plajlar paylaşıldı!
İngiltere merkezli tatil sitesi Globehunters, en çok ziyaret edilen ve Instagram üzerinden fotoğrafı paylaşılan plajları listeledi.

O ada turistlere yeniden açılıyor!
Geçtiğimiz aylarda insanların yol açtığı çevre sorunları nedeniyle turistlere kapatılan Filipinler'in cennet köşesi Boracay, yeniden ziyarete açılmaya hazırlanıyor.
