Nefes’in haberine göre Masri, Hamas'ın 7 Ekim 2023'te İsrail'e düzenlediği ve Gazze'deki savaşın fitilini ateşleyen saldırılara ilgili, ABD vatandaşı Filistinli iş insanı dava açıldı. Masri'nin ofisinden yapılan açıklamada ise suçlamalar reddedilirken 7 Ekim saldırısında 40'tan fazlası ABD'li yaklaşık 1200 İsrailli hayatını kaybetmişti.
İlgili Haberler

Eğlence mekanının çatısı çöktü: 113 kişi hayatını kaybetti
Dominik Cumhuriyeti'nde bir eğlence mekanının çatısının çökmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 113'e yükseldiği bildirildi.

Universal, Avrupa’nın en büyük eğlence parkını kuruyor
Universal Studios, Avrupa'daki ilk tema parkını 2031 yılında İngiltere'de açacak.

İçinde turistlerin bulunduğu helikopter düştü: 6 ölü
ABD’nin New York kentinde Hudson Nehri'ne düşen helikopterde bulunan 6 kişinin tamamının hayatını kaybettiği bildirildi.

Trump, otellerdeki iş gücü ihtiyacı için gerekli olan düzensiz göçmenlere dokunmayacak
ABD Başkanı Donald Trump, yönetimde şeffaflık yaklaşımı çerçevesinde basına açık olarak gerçekleştirdiği kabine toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yunanistan’ın başkentinde patlama
Yunanistan'ın başkenti Atina’da demiryolu şirketi Hellenic Train'in binasının yakınına yerleştirilen bomba infilak etti.

Balıklar turistlere saldırdı, tatil köyü kapatıldı
Balık saldırılarındaki artış, Brezilya'nın Bonito kentindeki önemli bir turizm merkezi olan Praia da Figueira'yı kısmen kapattı.

