UNWTO Genel Sekreteri Taleb Rifai imzasıyla yayımlanan kınama mesajında şu görüşlere yer verildi: "İstanbul'daki trajik saldırıda yaşamını yitiren masum insanların aileleri ile Türk halkına başsağlığı diler, taziyelerimizi iletiriz.
Bu trajik olay, uluslararası toplumun küresel bir tehditle karşı karşıya olduğunu bir kez daha hatırlatmıştır. Bu tür saldırılar karşısında bütün hükümet, kurum ve kuruluşların işbirliği halinde yanıt vermesi gerekiyor. Turizmin lider ülkelerinden Türkiye'nin hedef olmaya devam edeceğinden eminiz. Şimdi, bu tür saldırılara karşı Türkiye'nin yanında olma zamanı."
İlgili Haberler

Komşu'nun Rus - Türk planı
Yunanistan bu yaz için Türkiye ile ilgili iki plan yaptı . İlkinde bize gelmeyen Rus turistler çekilecek. Bunun için hızlı vize devreye girdi.

Brüksel Havalimanı'nda patlama!
Brüksel Havalimanı'nda henüz nedeni bilinmeyen patlama sesleri duyuldu. Havalimanı boşaltılırken pek çok uçağın yönü başka havalimanlarına çevrildi.

Yunanistan ve Bulgaristan’dan Rus turist atağı
Bu yıl Türkiye’de tatil yapamayacak olan Rus turistleri kapmak için Yunanistan ve Bulgaristan habere geçti.

Rusların yaz tatilinde elit gayrimenkule ilgisi arttı
Rusların, yaz tatili sezonunda yurtdışında elit gayrimenkul kiralama işlemlerinde bir önceki yıla göre % 15 artış olduğu bildirildi.

ABD'den Avrupa'ya seyahat uyarısı
ABD Dışişleri Bakanlığı, Brüksel'deki terör saldırılarının ardından Avrupa'ya ve Avrupa içinde seyahat edecek vatandaşlarını uyardı.

Ruslar yurtdışında tatil arayışından vazgeçmiyor
Rusya’da ekonomik krize, alım gücündeki ciddi düşüşe rağmen halkın ciddi kesimi yurtdışı tatili "arayışından" feragat etmiyor.
