Selanik’in Neoi Epivates bölgesinde yaşayan bir kişinin, 80 santimetre uzunluğundaki başsız heykeli bulduğu ve yetkililere teslim ettiği bildirildi. Polis, uzmanların yaptığı ilk incelemeye göre heykelin, Büyük İskender’in fetihlerinin ardından sanat ve kültürün geliştiği milattan önce 320-30 arasına tarihlenen Helenistik döneme ait olduğunu açıkladı. Analiz için arkeologlara teslim edilen heykelin incelenmesi amacıyla yerel antik eserler kurumu tarafından muhafaza edileceği kaydedildi.
Polis, heykeli kimin çöpe attığını belirlemek için soruşturma başlatıldığını duyurdu.
İlgili Haberler

Yanan otelde 12. kattan atlayan otel personeli hastanede hayatını kaybetti
Bolu Kartalkaya’da, Grand Kartal Otel’deki yangın faciasında 12’nci kattan atlayan otel personeli Şevval Şahin (25), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Çinli turistleri taşıyan otobüs devrildi: 3 yaralı
Afyonkarahisar'da devrilen tur otobüsündeki 3 Çinli turist hafif yaralandı.

Değişimi kabul etmeyen oteller geride kalacak!
Konaklama sektörü için dünyanın önde gelen gelir yönetimi yazılımı sağlayıcısı Duetto, 2025 konaklama trendleri raporunu açıkladı.

2025’te turist sayısı ne olacak?
Yunanistan’da yapılan bir çalışma Türkiye’ye yığın-tatil pazarının 2025’te de değişmeyeceğini ortaya koydu.

Otel çalışanı, korkunç geceyi anlattı: “Pencerelerden atladılar”
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki 12 katlı Grand Kartal Otel'de çıkan yangına ilişkin yürek yakan detaylar ve görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Abramoviç'in 1,2 milyar dolarlık yatı 3 yıldır Marmaris'te demirli
Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaklaşık 3 yıldır demirli olan Rus milyarder Roman Abramoviç'e ait 'Eclipse' isimli süper yat donanımları ile dikkat çekiyor.

