Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Afrika'dan Antalya'ya göç eden Leylek, 5 yıldızlı oteli tercih etti

Afrika'dan Antalya'ya göç eden Leylek, 5 yıldızlı oteli tercih etti

1 dk okuma

Türkiye'de en çok dikkat çeken ve sevilen göçmen kuşlar arasında yer alan Leylekler, binlerce kilometre uçarak göç ettikleri Türkiye'nin farklı noktalarında görülmeye başlarken içlerinden birinin tercihi Antalya'daki 5 yıldızlı otel oldu.

İlkbaharın gelmesi ile birlikte göçmen kuşlar Afrika'dan Türkiye'ye göç etmeye başladı. Göçmen kuşlar arasında yer alan Leylekler de Türkiye'nin farklı noktalarında görülmeye başladı. Leylekler çoğunlukla kırsal bölgeleri tercih ederken içlerinden biri Dobedan Hotels'in Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan gözde tesisi Dobedan World Palace'ı tercih etti.

Dobedan World Palace'ın bahçesindeki palmiye ağacını yuva yapmak için seçen Leylek, otelin bahçesinden çalı çırpı toplayarak Ağustos sonuna kadar barınacağı yuvasını yapmaya başladı.

Yuva yapmak için 5 yıldızlı oteli seçen Leyleği gören otel çalışanları "Çok iyi tercih" yorumları yaparken Dobedan Hotels Koordinatörü Şevket Bilen, otelin bahçesine yuva yapan Leyleğin otellerine uğur getirmesini diledi.

KategoriGüncel
EtiketlerAntalyaKemer
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Neden olmasın!
Güncel

Neden olmasın!

Manisa, iklimi, bitki örtüsü, doğal ve tarihi zenginlikleriyle Türkiye’nin en şanslı kentlerinden biri.