Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleriyle müşterek gerçekleştirdiği operasyonlarda 350 litre bandrolsüz içki ele geçirildi.
Sorgun mahallesinde bir otelde 120 litre bandrolsüz viski, Side mahallesinde bir markette 110 litre, yine Side mahallesinde bir otelde 120 litre olmak üzere 230 litre bandrolsüz vokta ele geçirdi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ifadeleri alınan şüpheliler serbest bırakıldı.
İlgili Haberler

Rusların gözdesi hala Türkiye
Rusya'nın charter seferlerini durdurma ihtimaline yönelik iddialara rağmen, Türkiye'nin Rusya'da turistlerin bir numaralı tatil seçeneği olmaya devam ettiği bildirildi.

İngiltere’den 5 milyon turist ağırlayabiliriz
Turizm Bakanı Nabi Avcı, Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (GETOB) Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Mevlüt Çavuşoğlu: "Vize için AB'ye son öneriyi sunacağız"
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, AB ile vize sorununu çözmek istediklerini belirterek, AB'ye bu konuda son öneriyi sunacaklarını ifade etti.

Pasaportlarla ilgili yeni karar!
İçişleri Bakanlığı tüm sınır kapılarına talimat gönderdi. Bundan böyle yerli ve yabancı ayırt etmeksizin pasaportlara mühür vurulacak.

Yerli ve yabancı turistlerin pasaportuna mühür vurulacak
İçişleri Bakanlığı’nın tüm sınır kapılarına gönderdiği genelge ile artık tüm sınır kapılarından ve havalimanlarından giriş çıkış yapan yerli ve yabancı yolcuların pasaportlarına mühür vurulacak.

Turizm için yeni destek hazır: turist başı 30 dolar teşvik verilecek
Muğla’nın Bodrum ilçesinde turizm sektörü temsilcileriyle buluşan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, yurtdışından yolcu gemisi ile turist getiren işletmelere kişi başı 30 dolar teşvik vereceklerini…
