İstanbul Beyoğlu'nda bir binanın çatı katında çıplak bir kişiyi gören vatandaşlar şahsın intihar edeceğini sanıp itfaiyeye haber verdi. Ekiplerin yaptığı incelemede çıplak şahsın turist olduğu ortaya çıktı.
Olay, öğle saatlerinde Beyoğlu Gümüşsuyu Mahallesi'nde bulunan Mebusan Yokuşu'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir binanın çatı katında çıplak bir kişi gören vatandaş şahsın intihar edeceğini düşünerek güvenlik güçlerine haber verdi. İhbarla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede çatıdaki kişinin turist olduğu ve olayın yanlış anlaşıldığı ortaya çıktı.
Yan taraftaki inşaat halindeki bir binada çalışan işçi Mustafa Örs, turiste tepki göstererek, "Biz burada çalışıyoruz. Bir baktık ki adam çıkmış uygunsuz bir şekilde üst baş yok dolaşıyor. 'Bu kime hareket yapıyor?' dedik. Biz utandık, geriye döndük. Bir daha baktık, adam tekrar diğer tarafa hareket yapıyor. Biz işçiyiz. Bir şey diyemedik, çektik gittik" ifadelerini kullandı.
İlgili Haberler

Antalya'da hissedilen sıcaklık 40 dereceyi gördü, sahiller doldu
Antalya'da hava sıcaklığının 35 dereceye, hissedilen sıcaklığın ise 40 dereceye ulaşmasıyla yerli ve yabancı turistler Konyaaltı Sahili'ne akın etti.

Antalya’da kıyıya yaklaşan yunus turistlerle yüzdü
Antalya'nın Alanya ilçesinde kıyıya kadar yaklaşan bir yunus, denize giren turistlerin arasında dakikalarca yüzdü.

Antalya’da yasağa rağmen ormanda mangal duyarsızlığı
Antalya'da, yangın riskine rağmen bazı duyarsız kişilerin ağaçların altında piknik yapıp, ateş yakarak

Sahte ekspertizle 687 kişinin vatandaşlık almalarını sağlamışlar: Operasyonda bir otele de el konuldu
İstanbul merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda 72 şüphelinin yakalandığını, 7 şirkete el konularak kayyum atandığını açıkladı.

Kalaşnikoflu saldırganı durdurmaya çalışırken vurulan otel çalışanı hayatını kaybetti
Adana’da kebapçıya kalaşnikof ve tabanca ile düzenlenen saldırıda, saldırganı etkisiz hale getirmeye çalışırken vurularak ağır yaralanan 31 yaşındaki Samet Aksoy, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamay

Galeri Kristal, Capıtal 500’de yükselişini sürdürdü
Türkiye iş dünyasının prestijli araştırmalarından biri olan ve Capital Dergisi tarafından gerçekleştirilen “Capital 500”, 2025 yılı sonuçlarını açıkladı.

