Farklı spor branşlarına yaptığı katkılarla öne çıkan Corendon Turizm Grubu, tenis alanındaki projelerini geliştirmek üzere önemli bir görüşmeye ev sahipliği yaptı. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Şafak Müderrisgil, Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer’i ziyaret etti.
Corendon Turizm Grubu’nun tenis sporuna katkıları ve bu alandaki yatırımları ele alınırken, Türkiye Tenis Federasyonu ile yeni iş birlikleri üzerine değerlendirmeler yapıldı. Corendon Tennis Club’ın sunduğu imkanlar, Antalya’da tenis sporunun daha geniş kitlelere ulaşması için yapılabilecek çalışmalar ve federasyonun bu konudaki stratejileri üzerine detaylı fikir alışverişinde bulunuldu.
Tenis sporunun gelişimine katkı sunacak projeler, genç sporcuların desteklenmesi ve spor turizminin güçlendirilmesi gibi konular da ele alındı. Özellikle tenis turizminin Türkiye için büyük bir potansiyel taşıdığına dikkat çekildi ve bu alandaki yatırımların hem yerel ekonomiye hem de tenis sektörüne önemli katkılar sağlayacağına değinildi.
İlgili Haberler

Türkiye’nin turizmdeki altın potansiyeli ve siyasi gelişmeler
Turizm, Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri. Her yıl milyonlarca turist, bu toprakların tarihine, doğasına ve kültürel zenginliklerine hayran kalıyor.

Neden olmasın!
Manisa, iklimi, bitki örtüsü, doğal ve tarihi zenginlikleriyle Türkiye’nin en şanslı kentlerinden biri.

Turistler günde ortalama 800 litre su tüketiyor
Antalya'da su kaynaklarının hızla azaldığını belirten uzmanlar, kaçak sondajların önlenmesi ve suyun bilinçli kullanılması gerektiğini vurguladı. 2050'ye kadar önlem alınmazsa Türkiye'nin su fakiri…

Bakan Fidan: “Bizim Avrupa'yla vize serbestisine geçmemiz gerekiyor”
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Birliği ülkelerine yapılan vize başvurularında yaşanan sorunlar hakkında, "Bizim Avrupa'yla vize serbestisine geçmemiz gerekiyor.

Yıldıray Karaer'den "Türkiye pahalı" diyenlere limitli Her Şey Dahil önerisi
Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, Grand Park Lara'da düzenlediği iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yunanistan, Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulamasını 1 yıl uzattı
Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki 10 adayı ziyaret etmek isteyen Türk vatandaşlarına yönelik kapıda vize uygulamasını 1 yıl uzattığı, listeye 2 adanın daha eklendiği belirtildi.

