Antalya’da sokak ortasında erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kızın hayali olan hosteslik görevine 2 ay önce başladığı öğrenildi. Olayın ardından intihar eden gencin de sabah saatlerinde Ankara’dan geldiği belirtildi.
Olay, dün saat 14.30 sıralarında Kepez ilçesi Göksu Mahallesi 6862 Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Batuhan Cambak (23) ile kız arkadaşı Merve Girişmek (25) sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Batuhan Cambak, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkartıp kız arkadaşını kafasından vurdu. Hızla olay yerinden koşarak kaçan genç, yaklaşık 300 metre ileride 6864 Sokak'ta silahı başına dayayarak ateşledi. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı.
Batuhan Cambak özel bir hastaneye kaldırılırken, Merve Girişmek ise Kepez Devlet Hastanesine kaldırıldı. Her iki isimde hastanede doktorların müdahalesine rağmen hayata tutunamadı. Otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılan cenazeler sabah saatlerinde aileleri tarafından alınarak toprağa verilmek üzere Ankara’ya götürüldü.
Diğer taraftan aslen Karabük’lü olan Merve Girişmek’in ailesinin Ankara’da yaşadığı, Girişmek'in Ankara’da üniversite okuduktan sonra hayali olan uçuş hostesliği mesleğini yapmak için Antalya’da 2 ay önce göreve başladığı öğrenildi. Batuhan Canbak’ın da dün sabah saatlerinde kız arkadaşı ile görüşmek için Ankara’dan geldiği kaydedildi. İkili arasında yaşanan görüşmemenin ardından olayın meydana geldiği belirtildi.
İlgili Haberler

İzmir Kültür Sanat Fabrikası, Egeli turizmcileri ağırladı
Tarihi Alsancak Tekel Fabrikası’nın yeni nesil kültür merkezi olarak restore edilmesiyle oluşturulan İzmir Kültür Sanat Fabrikası, bölge turizmine yön ve hizmet veren Egeli Turizmcileri ağırladı.

Antalya’da feci kaza: 12 turistten 2’si öldü, 10’u yaralı
Antalya'nın Alanya ilçesinde havalimanına turistleri götüren tur minibüsünün duran tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada minibüsün sürücüsü ve Ukraynalı tur rehberi yaşamını yitirdi.

Bu senenin krizi: Airbnb ve kayıt dışı kiralanan evler
Turizmde Temmuz ayının beklentileri karşılayamaması sonrası turizm merkezlerinde otellerin doluluk oranları yüzde 50-60’larda kaldı.

Oteller düşük doluluk oranlarıyla mücadele ediyor
Artan maliyetler, turizm sektörünü olumsuz etkiledi. Türkiye müşterilerini daha ucuz olan Mısır, Dubai’deki otellere kaptırıyor.

Bakan Ersoy: “Gecelemeler düştü, turist başına gecelik harcama %50 arttı”
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul’daki Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında 2023 turizm verilerini değerlendirerek otel doluluklarına ve günübirlik kiralanan…

Bakan Ersoy açıkladı: Günübirlik kiralık evlere vergi zorunluluğu geliyor
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bugün gerçekleştirilen basın toplantısında turizm sektörünün gündemindeki günübirlik kiralık evlerle ilgili olarak da açıklama yaptı.

