Dokuz günlük bayram tatilinin turizm gelir hedeflerine büyük katkı sağlayacağını söyleyen NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, bayram tatilinin iç pazardaki rezervasyonlara olumlu yansımasına dikkat çekti.
Hediye Güral Gür, bayrama yönelik kampanyaların ilgi gördüğünü, NG Hotels’in Sapanca ve Afyon otellerinin de havuzları ve yakın mesafede oluşlarıyla yüksek talep aldığını söyledi. NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Kurban Bayramı tatiline ilişkin değerlendirmede bulundu. Dokuz günlük tatilin turizmde güzel bir hareketlilik sağladığını belirten Hediye Güral Gür, bayram kampanyalarına yönelik talebin yoğun olduğunu, tatil planlayanların ise Sapanca ve Afyon bölgelerine rağbet gösterdiğini vurguladı.
“Tüm otellerimizde bayrama özel ailece keyifli vakitler geçirilecek aktivite ve programlar hazırladık” diyen Hediye Güral Gür, Türkiye’nin doğal güzellikler, kültür ve gastronomi açısından çok yüksek bir turizm potansiyeline sahip olduğunun da altını çizdi.
Hem doğal güzellikleri hem de lokasyonuyla eşsiz bir turizm potansiyeline sahip olan Sapanca, 4 mevsim boyunca popülerliğini koruyarak bayram tatilinde de doğa ile iç içe havuz keyfi yaşamak isteyenlerden yoğun ilgi görüyor. İstanbul’a yakın mesafede oluşuyla tatil planlayanlar tarafından özellikle tercih ediliyor. NG Enjoy ve NG Sapanca, doğayla iç içe bir ortamda huzurlu bir tatil ve SPA uygulamalarıyla arınmışlık yaşatırken Çocuk Panayırı, atölye çalışmaları gibi birçok aktivite ile çocuklara bolca eğlence sunuyor.
Afyon’un tarihi ve kültürel dokusuyla iç içe, şifa ve lezzeti harmanlayan NG Afyon da yüksek standartları, havuzları ve termal keyfiyle bayram tatilinde de öne çıkıyor. NG Afyon’un Kurban Bayramı’nda çocuklara özel olarak oluşturduğu aktivite programında şişme oyuncaklardan sanat etkinliklerine ve survivor parkurlarına kadar birçok aktivite yer alıyor.
İlgili Haberler

Kaan Kavaloğlu: Rusya pazarının açığını kapatacak alternatif pazar bulmakta zorlanıyoruz
Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (AKTOB) “Geleneksel Haziran Ayı AKTOB Yemeği” Antalya’nın önemli turizm merkezlerinden Manavgat’ta yer alan Paloma Perissia’da gerçekleşti.

Türkiye, bayram tatilini yoğun sıcaklıkta geçirecek
İklim değişikliği ve enerji politikaları üzerinde çalışmalar yapan Doç. Dr. Emrah Akyüz, Türkiye’yi Kurban Bayramı tatilinde 30 ile 40 derece arasında bunaltıcı sıcaklığın beklediğini belirtti.

TourismToday Talks Live - 2021 Beklentileri - Fikret DEMİRTÜRK - Mirage Park Resort Genel Müdürü
TourismToday Talks Live yayınında Fikret Demirtürk ile 2021 beklentileri konuşuldu.

Hizmet ihracatının şampiyonları belli oldu
Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 30. Genel Kurulu ile 'İhracatın Şampiyonları' ödül töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

Kültür turizmini ön plana çıkaracak olan RECORD, Bergama’da
Almanya, İspanya, İtalya ve Türkiye ortaklığında kurulan ve artırılmış gerçeklik ile kültür turizminin ön plana çıkarılacağı RECORD’un proje ekibi Türkiye uygulama alanı Bergama'yı ziyaret etti.

Turizmci Tonbul Ailesi’nin ürettiği zeytinyağları, dünyanın en iyileri arasında
Turizmci Tonbul Ailesi’nin Kuşadası’nda hayat verdiği Yerlim Çiftliği, ürettiği zeytinyağları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

