Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
İstanbul Turizm Derneği ve TravelShop Turkey’den Asya’da bir ilk!

İstanbul Turizm Derneği ve TravelShop Turkey’den Asya’da bir ilk!

2 dk okuma

İstanbul Turizm Derneği (İSTTA) ve TravelShop Turkey iş birliğiyle Asya kıtasında ilk kez düzenlenen International Tourism Summit Asia Conference & B2B Networking etkinliği ve beraberindeki Fam Trip programı, 6–12 Mayıs 2025 tarihleri arasında Filipinler’in başkenti Manila’da başarıyla tamamlandı.

20 yılı aşkın süredir Türkiye’nin birçok turizm fuar altyapısını üstlenen, Hosted Buyer programlarıyla yüzlerce uluslararası etkinlik organize eden TravelShop Turkey, bu kez ISTTA iş birliğiyle Asya’nın kalbinde, Manila’da önemli bir zirveye imza attı.

Filipinler, Asya, Avrupa ve Orta Doğu başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonelleri, konferans ve B2B görüşmelerle güçlü iş birliklerinin temelini attı.

Etkinliğin mimarı TravelShop Turkey & TravelShop Booking Yönetim Kurulu Başkanı ve Istanbul Istanbul Turizm Derneği Başkanı Murtaza Kalender, şu açıklamalarda bulundu: “Turizmin dönüştürücü gücüne inanıyor, bu sektöre sadece bir iş değil, bir vizyon ve tutku olarak yaklaşıyoruz. Yeni iş ağlarının kurulmasına öncülük etmek, kalıcı ilişkiler kurmak ve turizm yoluyla insanların hayatlarına dokunmak bizim temel motivasyonumuzdur.

Bu etkinlik, yalnızca bir organizasyon değil; Türkiye'nin global turizmdeki iddiasının da güçlü bir yansımasıdır.”

Kalender açıklamalarına şöyle devam etti: “Hedefimiz net: Katma değeri yüksek turist sayısını artırmak, Turizm ürün çeşitliliğini geliştirmek ve Turizmi 81 ile ve 12 aya yaymak.
Bu önemli etkinliğe katkı sunan tüm kurumlara ve paydaşlarımıza gönülden teşekkür ederiz: Istanbul Tourism Association (İSTTA), The International Ecotourism Society (TIES), Destination Wedding and Romance Tourism Professionals (IADWP), WorkShop TravelShop, TravelShop B2B, TravelShop Booking, MyTrips Travel & Tours ve özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarımız…
Sıradaki etkinliklerimiz: Istanbul Tourism Association üyeleri, şu organizasyonlara ücretsiz katılım sağlayabilecek ve B2B masalarında yer alabilecekler:
International Tourism Summit Africa – Morocco 11–14 Eylül 2025
International Tourism Summit Africa – Tanzania 05–08 Mayıs 2026
International Tourism Summit Asia – Uzbekistan 04–07 Ağustos 2026

Ücretsiz başvuru için: www.workshoptravelshop.com

KategoriGüncel
Etiketlerİstanbul
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler