Edinilen bilgiye göre, tatil için Çeşme'ye giden 70 yaşlarındaki Ülker ve Altan Çetin çifti, kaldıkları otel odasına intihar mektubu bırakarak kayıplara karıştı. Temizlik görevlilerinin odada buldukları iki zarftan birisinde intihar mektubu ortaya çıkarken, diğer zarftan da otel görevlilerine bıraktıkları 2 bin lira bahşiş çıktı. İntihar mektubunda, kanser hastası olduklarını ifade eden yaşlı çift, ayrıca çocuklarının da kendileriyle ilgilenmediklerinden dert yakındı. Yaşlı çift mektubun devamında, Çeşme'yi çok sevdiklerini, bu nedenle hayatlarına son vermek için Çeşme'yi seçtiklerini de yazdı. Çift ayrıca, tüm mal varlıklarını hayır kurumlarına bıraktıklarını ifade ederek, cesetlerinin de kadavra olarak değerlendirilmesini istedi.
Olay üzerine otel görevlileri, hemen durumu emniyet ekiplerine haber verdi. Emniyet ekipleri, otelin kamera kayıtlarını inceleyerek, kamera kayıtlarından çiftin 6 Şubat Pazartesi günü gece 01.30 sıralarında odalarından çıkarak, otelin plajına doğru gittikleri tespit etti. İntihar notunun ardından emniyet, denizde araştırma yaptı; ancak yaşlı çiftin izine rastlanamadı. Daha sonra araştırmalarına devam eden ekipler, çiftin cansız bedenini kaldıkları otele yakın olan Sakarya Mahallesindeki Mavikent Sitesi Plajında buldu. Yaşlı çiftin cansız bedenleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
İlgili Haberler

Turizmciler vize kararına tepkili! "Zamanlama çok manidar"
AB'nin Yunanistan'ın Ege adalarında Türk turistler için 4 yıldır uyguladığı kapıda vize uygulamasını iptal etmesi, Bodrumlu turizmcilerin eleştirilerine neden oldu.

İŞVERENE BÜYÜK DESTEK, HER iŞÇi iÇiN GÜNLÜK 22 TL
Yeni kanun hükmünde kararname (KHK) ile bu yılsonuna kadar işe alınacak her kişi için, işsizlik fonundan şirketlere günlük 22 lira 22 kuruş ödeme yapılması kararlaştırıldı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Harçenko: "Vize muafiyetini konuşmak için henüz erken"
Rusya Dışişleri Bakanlığı yetkilisi Aleksandr Botsan - Harçenko, Türkiye'de devam eden terör tehdidi nedeniyle Türk vatandaşlarına vize muafiyetinin getirilmesi için henüz erken olduğunu belirtti.

Türkiye ve Ukrayna kimlik ile seyahat için anlaştı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavlo Klimkin ile Ukrayna’da bir araya geldi.

Rusya ile yeni bir uçak krizi mi?
TSK'dan Rusya Federasyonu Sözcüsü Dimitri Peskov'un açıklamasına yanıt geldi.

Rus savaş uçağı askerlerimizi vurdu
Türk Silahlı Kuvvetleri, Rus savaş uçağının TSK unsurlarını yanlışlıkla vurduğunu açıkladı.
