Kilit Grup, kültür ve sanata verdiği desteği bir adım ileri taşıyarak, bu yıl ikinci kez düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Koro Festivali'ne sponsor oldu. Türkiye'de çoksesli koro kültürünün gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen festival, 2 - 3 Mayıs tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.
Türkiye genelinden 25 çoksesli koronun katılacağı festivalin performansları, YouTube aracılığıyla canlı olarak takip edilebilecek. Pek çok önemli ismin katılacağı etkinliğe; Türkiye’nin önde gelen koro şeflerinden Masis Aram Gözbek, özel bir söyleşiyle destek verecek. Festivalin kapanış töreninde tüm korolar birlikte sahne alarak eşsiz bir müzik şöleni sunacak.
Akdeniz Üniversitesi 2. Koro Festivali'nin en büyük destekçilerinden Kilit Grup; kültür, sanat ve eğitim alanında toplumsal farkındalığı artırmaya ve genç yeteneklerin gelişimini desteklemeye devam edecek.
İlgili Haberler

Bakan Şimşek: “2025’te 64 milyar dolar turizm gelirine ulaşmayı öngörüyoruz”
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "2025 yılında 64 milyar dolar turizm geliri ve 65 milyon ziyaretçi hedefine ulaşmayı öngörüyoruz" dedi.

Türk turizmci, İtalya’da Başbakan Meloni’ye Antalya’yı anlattı
Türkiye ile İtalya arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla, İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Türkiye – İtalya İş Forumu yoğun katılımla gerçekleşti.

THY, Ortaköy’de otel yapılacak yalıları Serkan Yazıcı’ya kiraladı
THY, İstanbul Ortaköy’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden alınıp otel olarak işletmesi için kendisine verilen yalıları restore ettirip Serkan Yazıcı’ya kiraladı.

Z kuşağına yapılan yatırım, turizmin geleceğine yapılan yatırımdır
Türkiye’nin turizm başkenti Antalya, 29–30 Nisan tarihleri arasında sektörün gelişimine ve şehrin marka değerine katkı sağlamayı amaçlayan bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Dehşet oteli, anıt otel haline getirilsin!
Bolu Kartalkaya'daki otel yangınında hayatını kaybedenlerin yakınları, TBMM'de kurulan araştırma komisyonunda yaşadıklarını anlattı. Aile fertleri ve komisyon üyeleri gözyaşlarına boğuldu.

Turizmci iş insanı, huzurevini kapatmak isteyince karşısında annesini buldu
Mersin'de turizmci iş insanı Nihat Şahin, yaklaşık 10 yıl önce hizmete açarak ağabeyinin adını verdiği yaşlı bakım merkezini yaşadığı personel sıkıntısı nedeniyle kapatmak isteyince 84 yaşındaki…

