Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan’ın olayın yaşandığı gün Putin ile telefonda görüşme talebinde bulunduğu, ancak Kremlin’den bir geri dönüş olmadığı belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin’in 30 Kasım Pazartesi günü Paris’te gerçekleştirilecek İklim Değişikliği Zirvesine katılacağını ifade eden kaynaklar, zirvede bir ikili görüşmenin ihtimal dahilinde bulunduğunu ancak an itibarıyla saati belirlenmiş bir ikili görüşmenin söz konusu olmadığını belirtti.
İlgili Haberler

Hakan Ateş: “Turizm sektörü her şeye rağmen büyüyecek”
Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nin ana sponsoru olan Denizbank'ın Genel Müdürü Hakan Ateş, dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

O ülke Türkiye ile her türlü ulaşımı kesti
Kırım Yarımadası’ndaki Rusya’ya bağlı yönetim, Türkiye ile deniz yolu ulaşımı dahil olmak üzere bütün ulaşıma son verileceğini açıkladı.

2016 turizm sezonu 2015’i aratacak
Uluslararası Resort Turizm Kongresi’ne katılan turizmciler interaktif anket ile 2015 yılını değerlendirerek 2016 yılındaki beklentilerini gözler önüne serdi.

Binali Yıldırım: Tur iptallerinin ilişkilerimizi zedelememesini umut ediyoruz
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Rusya ile ilişkilerin gerilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kremlin'den son dakika açıklaması
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Yardımcısı Yuri Ushakov, Putin'in, Türkiye özür dilemediği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşme talebini kabul etmediğini açıkladı.

Ünlü gazeteciler turizmi konuştu
Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde 54. Hükümet Turizm Bakanı Bahattin Yücel, ünlü gazeteciler Murat Yetkin ve İsmail Küçükkaya, Turizm ve Medya üzerine bir sohbet gerçekleştirdi
