Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2015

Merakla beklenen MITT Moskova başladı

1 dk okuma

2015 turizm sezonumuzun belirleyicisi olacak Rusya pazarı hakkında önemli ipuçları sunacak olan Rusya'nın en büyük turizm fuarı MITT Moskova kapılarını açtı.

Bugün başlayan ve 21 Mart'a kadar devam edecek olan fuara Türkiye’den çok sayıda turizmci ilgi gösterdi. Türkiye bu yıl da 1.254 metrekarelik standı ile fuarın en büyük standına sahip.

Ruble’nin değer kaybetmesi ile büyük soru işaretlerinin oluştuğu Rusya pazarı fuar ile birlikte 2015 yılında nasıl bir performans göstereceği belli olacak. Turizmcilerimiz Rusya pazarını dinamik tutmak için fuarda yoğun bir mesai harcayacak.

İşte MITT Moskova’daki turizmcilerimizden ilk görüntüle:

KategoriGüncel
EtiketlerMoskovaRusya
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2015
Güncel

Turist sayısının artması için çalışıyoruz

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, coğrafyamızda yaşanan ekonomik ve siyasi gelişmelerin, ülke ekonomisinin lokomotifi konumunda olan turizm sektöründe dalgalanmalar yaratabileceğini belirtti.

Tourism Today haber arşivi 2015
Güncel

Eğlence bütçeleri kısıldı

Rusya ekonomisini etkisine alan Ruble Krizi, Türkiye'ye gelen turist sayısını olduğu kadar otellerin müşterilerine sunduğu eğlenceleri de olumsuz etkiliyor.