Turizm Haberleri
TT30 Eylül 2026 Çarşamba
TT30 Eylül 2026 Çarşamba
Tourism Today haber arşivi 2016

Moody's Türkiye'yi uyardı! Kredi notunuz düşebilir

1 dk okuma

Deutsche Welle Türkçe'de yer alan habere göre; şirketin çarşamba günü yaptığı açıklamada darbe girişiminin ekonomik büyüme ve siyasi kurumlar üzerindeki orta vadeli etkilerini değerlendirmek durumunda olunduğu belirtildi.

Gelişmelerin Türkiye'nin ekonomik büyümesini olumsuz yönde etkileyebileceğini savunan Moody's Türkiye'nin uzun vadeli borçlarını ödeyebilmek gücüne Baa3 notunu vermişti.

Türkiye hükümeti ise darbe girişiminin ekonomi üzerindeki etkilerinin geçici olacağını savunuyor.

KategoriGüncel
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2016
Güncel

Rusya’dan haber var… Tarih belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ağustos ayının ilk 10 günü içerisinde Rusya’da bir araya geleceğini bildirildi.

Tourism Today haber arşivi 2016
Güncel

Türk heyeti, 26 Temmuz'da Moskova'ya gidiyor

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli başkanlığındaki Türkiye hükümeti heyeti 26-27 Temmuz'da Moskova'ya gelecek. Türk heyet görüşmede Rusya ile turizm ve hava bağlantısını görüşmeyi planlıyor.