





Kars Valiliği tarafından Çıldır Gölü'nün, Kars'a bağlı Arpaçay ilçesi sınırlarına kalan bölümünde yaptırılan ''Kütük Ev'' butik otel, cafe ve restoran çıkan yangında küle döndü.
Dönemin Kars Valisi Rahmi Doğan tarafından yaptırılan ve Kasım 2017’de hizmete açılan merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Kütük Ev’’de bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Rüzgarın da şiddetiyle büyüyen yangın bir anda Kütük Evi alevler içerisinde bıraktı. Yangın itfaiye ekiplerine bildirildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Olay yerine gelen Kars Belediyesi ve Arpaçay Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın sonrasında otel küle döndü.
İlgili Haberler

İranlı turistler “Savaş istemiyoruz” dedi
Her sene olduğu gibi bu sene de Van’a akın eden İranlı turistler, İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalara ilişkin, “Savaş istemiyoruz” dediler.

Başarılı her otel yatırımı, istihdama ve ekonomiye güç katar!
Yaklaşık 10 yıldır, 25 yıllık bir deneyimle sektöre hizmet veren MY Otelcilik’in Kurucusu Mehmet Yüce, doğru fizibilite ve doğru marka yönlendirmesine dikkat çekerek “Başarılı her otel yatırımı…

Turist gecelemeleri %10 düşüşte
Tesislerde yabancı turistlerin yaptıkları gecelemeler, Ocak-Ağustos 2023 döneminde %10 daralarak 87 milyon dolayına geriledi.

Hem profesör, hem genel müdür: Tansel Tercan
Turizmci kimliği ile tanıdığımız ve halen Rixos Hotels’in Kazakistan’daki oteli Rixos President Astana’nın Genel Müdürü olan Prof. Tansel Tercan, eğitimci kimliği ile de dikkat çekiyor.

Kaan Kavaloğlu: “Günübirlik konaklamaların kanunlara uygun olmasını istiyoruz”
Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Antalya’daki Corendon Airlines Park, EURO 2032 için aday stadyumlar arasında
Spor turizminin önemli destinasyonları arasında bulunan Antalya’daki Antalya Corendon Airlines Park, EURO 2032 için UEFA’ya gönderilen seçenekler arasında yer alıyor.

