Aydın-İzmir otobanı üzerinde turistleri taşıyan yolcu otobüsü ile bir midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 Türk vatandaşı hayatını kaybederken Polonyalı olduğu belirtilen turist grubundan 9 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaza Aydın-İzmir Otobanı Germencik ilçe sınırları içerisinde meydana geldi. İzmir Havalimanı'ndan turistleri alan tur otobüsü, Aydın istikametine seyrettiği sırada iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybeden bir midibüs ile çarpışması sonucu her iki araç da yoldan çıkarak ormanlık alana uçtu.
Kazada midibüste bulunan Ali Şevket Yavuz ve Orhan Yavuz hayatını kaybederken otobüste bulunan yolculardan 9 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar AFAD ve İtfaiye ekipleri tarafından yola çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edildi.
Cumhuriyet Savcılığı tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, ekiplerin olay yerinde çalışmaları devam ediyor.
İlgili Haberler

Antalya'da deniz kaplumbağası koruma çalışmaları sayesinde kum zambağı sayısı da arttı
Çıralı Sahili'nde deniz kaplumbağalarına yönelik koruma çalışmaları kapsamında alınan bazı önlemler, kum zambağı sayısını da ciddi oranda artırdı.

15 yaş altına sosyal medya yasağını içeren yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı
Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelikle sosyal medya platformlarına yaş doğrulama ve çocukların korunmasına yönelik çeşitli yükümlülükler getirildi.

Antalya’dan Moskova’ya Moda Köprüsü: Eda Meltem Yılmaz, Moskova’da Türk modasını temsil etti
Antalya Fashion Week Kurucusu ve Başkanı Eda Meltem Yılmaz, Moskova’da düzenlenen BRICS+ Fashion Summit’te Türkiye’yi ve Antalya’yı temsil etti.

Dünyanın dört bir yanından astronotlar Antalya’da buluştu
Dünyanın dört bir yanından astronotlar Antalya’da buluştu

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı, otelin otoparkında başından vurulmuş halde bulundu
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı (46), kentteki bir otelin otoparkında aracında silahla başından vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Ayrancı kurtarılamadı.

Dünya Seyahat Konseyi’nden Bakan Ersoy’a Seyahat ve Turizmde Üstün Liderlik Ödülü
Dünya Seyahat Konseyi’nden Bakan Ersoy’a Seyahat ve Turizmde Üstün Liderlik Ödülü

