Cumhuriyet'ten Selin Ongun'un sorularını yanıtlayan Bahattin Yücel, “Böyle giderse, bu kriz 2020'den önce dengelenemez, bu süreç bitmez. Yanılmayı çok istiyorum, umarım 2020'ye kadar sürmez. Türkiye'nin Ortadoğu politikasını acilen gözden geçirmesi, Rusya ile arasındaki sorunu hızla çözmesi ve Türkiye'deki baskı rejimi içerikli olumsuz algıyı mutlaka ortadan kaldırması lazım. İnsanların ne içeceğine, ne giyeceğine, ne yiyeceğine, kimin kiminle yan yana oturacağına, kaç çocuk doğuracağına karışan bir rejimde turizm olamaz. Demokrasinin olmadığı yere turist gelmez” dedi. (Cumhuriyet)
İlgili Haberler

Tahrip olan alanlar tekrar ağaçlandırılacak
Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Adrasan'da çıkan yangının tamamen kontrol altına alındığını ve risk taşıyan bir bölgenin kalmadığını söyledi.

ANTALYA'DAKi ORMAN YANGINI KISMEN KONTROL ALTINA ALINDI
Antalya'nın Kumluca ilçesi Erentepe Mahallesinden başlayıp tatil bölgesi Adrasan ve Olympos'a yayılan orman yangını kısmen kontrol altına alındı.

Antalya nefes alacak
Yaklaşık 10 gündür Antalya’yı etkisi altına alan hava sıcaklıkları bu hafta etkisini kaybediyor.

Kremlin sözcüsü: “Erdoğan, Putin’e üzüntüsünü iletti”
Kremlin sözcüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya lideri Vladimir Putin'e mektup yazarak, düşen uçakla ilgili olarak üzüntülerini iletti.

Bakan Zeybekci: turizme yeni destek paketi gündemde
Hükümet, zor durumdaki turizm sektörüne istihdam desteği paketinin ardından yeni bir hamleye daha hazırlanıyor.

Bütün otelleri yanmaktan kurtardılar
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, meydana gelen orman yangınları hakkında açıklamalarda bulundu.
