Turizm Haberleri
TT29 Eylül 2026 Salı
TT29 Eylül 2026 Salı
Tourism Today haber arşivi 2016

Uganda ile Türkiye turizm alanında işbirliği yapacak

1 dk okuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Uganda ziyareti arasında Türkiye ile Uganda arasında çeşitli alanlarda anlaşmalar imzalandı. Törende, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Uganda Cumhuriyeti Hükümeti arasında diplomatik pasaport hamilleri için vizelerin karşılıkların kaldırılması anlaşması, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Uganda Cumhuriyeti Hükümeti arasında turizm alanında işbirliği anlaşması, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Uganda Cumhuriyeti Hükümeti arasında savunma sanayi işbirliği anlaşması, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Uganda Cumhuriyeti Hükümeti arasında askeri işbirliği mutabakat muhtırası, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Uganda Cumhuriyeti Hükümeti arasında hidrokarbon, maden ve mineraller alanında işbirliğine ilişkin mutabakat muhtırası ve Türkiye Cumhuriyeti Yüksek Öğrenim Kurulu ile Uganda Eğitim, Bilim, Teknoloji ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim alanında işbirliğine yönelik mutabakat muhtırası imzalandı.

KategoriGüncel
Bu haberi paylaş

İlgili Haberler

Tourism Today haber arşivi 2016
Güncel

Merkez Bankası'ndan "turist" uyarısı

Merkez Bankası, turist sayısındaki azalmanın, Avrupa Birliği'ne yönelik ihracatın artması ve emtia fiyatlarının düşmesiyle iyileşen cari denge için aşağı yönlü risk oluşturduğu uyarısında bulundu.

Tourism Today haber arşivi 2016
Güncel

Valiler Kararnamesi açıklandı

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı Valiler Kararnamesi’ne göre; 22 vali merkeze alındı, 24 ile yeni vali atandı. 26 il valisi de kendi içerisinde yer değiştirdi.

Tourism Today haber arşivi 2016
Güncel

Türk şirketleri Libya'ya geri dönüyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Libya ziyaretinde Türklerin yarım kalmış 18.5 milyar dolarlık projelerinin devamına ve ülkenin yeniden inşasında görev alması konusunda anlaşıldı.

Tourism Today haber arşivi 2016
Güncel

Lavrov: "Türkiye'ye zeytin dalı uzatmadık"

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya'nın hiçbir zaman Türkiye'ye zeytin dalı uzattığını söylemediğini, Rusya'nın Türkiye'ye yaklaşımının aynı şekilde devam ettiğini bildirdi.