Kaza, saat 15.00 sıralarında, travertenleri ile ünlü Pamukkale'nin girişindeki Kağan Sokak'ta meydana geldi. Geri manevra yapan midibüs, kontrolden çıkıp, yokuştan kaydı. Ailesiyle Uşak'tan tatil için geldiği öğrenilen tatilci, midibüsün çarpması sonucu altında kalarak, 2 metre sürüklendi. Midibüs, 15 metre derinliğindeki boş sulama kanalının demir korkuluklarına çarparak, durdu. Tatilci ise midibüs ile demir korkuluk arasında sıkıştı.
Tatilci, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.
İlgili Haberler

Bayram tatilinin ilk 5 gününde ağır bilanço: 58 ölü, 393 yaralı
Cuma günü saat 18.00'den, bugün saat 23.00'e kadar yurt genelinde meydana gelen toplam 128 kazada, 58 kişi öldü, 393 kişi yaralandı.

Antalya'da kaza: 3'ü Rus turist, 4 yaralı
Antalya'nın Serik ilçesinde 3 aracın karıştığı kazada 3'ü Rus turist, 4 kişi yaralandı.

Otelin sürat teknesi, gazetecilerin teknesine çarptı; ölümden döndüler…
Bodrum’da, görev başındaki gazetecileri taşıyan tekneye, bölgede bulunan Maça Kızı Oteli'ne ait sürat teknesi çarparak batırdı.

Koparılıp otellerin süs havuzlarında kullanılıyordu; şimdi koparmanın cezası 41 bin TL
Antalya'da, Kurşunlu Şelalesi, Kırkgöz Yamansaz su kaynaklarında yaygın olan nilüferleri koparmanın cezası 40 bin 913 TL.

Türk dizilerinin yayından kaldırılması rezervasyonları nasıl etkileyecek?
Ortadoğu pazarı genelinde bu yıl ülkemize gelecek turist sayısında artış trendinin sürmesi öngörülüyor.

CHP milletvekili, Antalya tatilinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Kazım Arslan, ailesiyle birlikte tatil için gittiği Antalya'da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.
