Gazetem.ru'da yer alan habere göre; Moskova'dan Muğla'nın Dalaman ilçesine gelen uçağın yolcuları, Havalimanı'nda "Açık büfe" sunulan yiyecek ve içeceklerle karşılandı.
"Rusya pazarı bizler için önemli"
YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, Rusya ile yaşanan sürecin normale dönmesinin ardından Dalaman'a Rusya'nın 4 farklı kenti, Samara, Kazan, Ufa ve Perm'den düzenli seferler yapıldığını belirterek, "Rusya pazarı bizler için önemli. İki ülke arasındaki ilişkilerin normal seyrine dönmesi turizm sektörünü her bakımdan sevindirdi. Boeing 767 tipi uçağın dolu gelmesi sevindirici.
Uçağın dolu olması Rusya'da yaşayan insanların Türkiye sevgisinin canlı olduğunu gösteriyor. Bu sürecin bugünlere gelmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
"Hedefimiz Dalaman'a Rusya'dan yeni şehirlerden maksimum seviyede uçuş yapmak"
Anex Tour Dalaman Kontrat Müdürü Mustafa Özden ise, iki ülke arasında yaşanan krizin ardından Moskova'dan Anex Tour olarak ilk charter seferini yaptıklarını belirterek, "Ekim ayının son haftasına kadar uçuşlarımız devam edecek. 2017 sezonunda Anex Tour olarak hedefimiz Dalaman'a Rusya'dan yeni şehirlerden maksimum seviyede uçuş yapmak" dedi.
İlgili Haberler

Anex Tour, Dalaman’a 210 bin turist getirecek
Muğla'nın Dalaman Havalimanı'na Rusya'dan sezonun ilk turist kafilesini getirdi.

Azur Air, Rusya’nın 17 destinasyonundan Antalya’ya uçacak
Rusya’dan charter uçuşlara verilen izin ile birlikte Anex Tourism Group bünyesinde yer alan Azur Air, uçuş programını bu doğrultuda güncelledi.

Anex Tour 2017’de Dalaman’a yoğunlaşacak
Moskova’dan Dalaman’a charter seferler başladı. Dün gelen ilk uçağın ardından Anex Tour’a ait ikinci uçak da Moskova’dan Dalaman’a charter uçuşunu yaptı.

İşte Anex’in havacılıktaki yeni markası
Tourism Today / Tuncay SevinAlanya’da organize ettiği gece ile 18. yılını kutlayan Anex, gecede Rusya’da kuracağı yeni markasını da tanıttı.14 uçağı...

Atlasglobal, Türkiye’ye Anex ve Intourist ile 2 milyon turist getirecek
Atlasglobal Havayolları Rusya ve Kazakistan’nın en önde gelen tur operatörleri Anex Tour ve Intourist ile yapılan anlaşmalarla toplam 2 milyonu aşkın turisti taşımayı hedefliyor.

Azurair, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Anex Tourism Group’un bünyesindeki Azurair, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirdi.
