New York Post, birkaç gazeteden derlediği habere göre Türkiye'nin en büyük havalimanı İstanbul Havalimanı’nda bir biraya 19.95 dolar, muz içinse neredeyse 7 dolar ücret talep ediyor.
Gazete yolcuların yorumlarına da yer verdi. Yolculardan biri İstanbul Havalimanı’ndaki yiyecek içecek fiyatları için “Fiyatlar fazlasıyla abartılı” yorumunda bulunmuş.
İlgili Haberler

Kalkışa hazırlanan uçağın motoru alev aldı: Yolcular tahliye edildi
ABD’nin Florida eyaletindeki Orlando Uluslararası Havalimanı'ndan kalkışa hazırlanan bir yolcu uçağının motoru alev aldı.

Fraport TAV Antalya Havalimanı’nda 23 Nisan coşkusu
Fraport TAV Antalya Havalimanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da renkli ve eğlenceli bir programla kutladı.

TAV Havalimanları üç ayda 17,8 milyon yolcuya hizmet verdi
TAV Havalimanları 2025’in ilk üç ayına ait finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. Dış hat trafiği geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5 artarak 9,8 milyon oldu.

850 milyon euro ile yenilenen Antalya Havalimanı ilk yolcularını karşıladı
Akdeniz'in en büyük turizm merkezinin dünyaya açılan kapısı Antalya Havalimanı, terminal ve hava tarafı kapasitesini genişleterek yeni yüzüyle hizmet vermeye başladı.

THY, depremin ardından iç hat bilet tavan fiyatını 2850 TL olarak açıkladı
Türk Hava Yolları, İstanbul'da yaşanan depremin ardından iç hat uçuşlarında tek yön ve aktarmasız ücretlerin tavan fiyatının 2 bin 850 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Corendon Airlines, 20'nci yılını binlerce yolcusuyla coşkuyla kutladı
Corendon Airlines, gökyüzündeki 20'nci yıldönümünü unutulmaz bir etkinlikle taçlandırdı.

