Alman pilot sendikası Vereinigung Cockpit yaptığı açıklamada Lufthansa'da çalışan pilotların 9 Eylül 2015 Çarşamba günü, kısa-orta ve uzun menzilli uçuşları hedefleyerek greve gideceğini duyurdu.
9 Eylül 2015 tarihinde yapılacak grevden Germanwings uçuşları etkilenmeyecek. Vereinigung Cockpit Pilot Sendikası tarafından yapılan açıklamanın aksine, Germanwings uçuşları planlandığı gibi devam edecek.
İlgili Haberler

Uçaktaki yangın panik yarattı
Las Vegas'ta havalimanından kalkış sırasında motoru yanan British Airways uçağı korku dolu anlar yaşattı.

Uçuşlar greve takıldı!
Lufthansa, pilot sendikasının grev kararı nedeniyle 84 uzun mesafeli uçuşun da yer aldığı birçok seferini iptal ettiğini açıkladı.

THY'deki 59 yabancı pilot istifa etti
Kadrosunda 700'den fazla yabancı pilot bulunan Türk Havayolları'nda 59 pilot istifa etti.

Pilotların grevi mahkeme kararıyla durduruldu
Alman Hava Yolları Lufthansa, pilotlarının grevini mahkeme kararı ile durdurdu

THY'den polis ve askere süper indirim
Türk Hava Yolları (THY), subay, astsubay, asker ve polislere Kurban Bayramı süresince yapacakları seyahatlerde yüzde 50 indirim sağlayacak.

Uçak yolcuları artık bu haklara da sahip!
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yolcu haklarına ilişkin işlemlerin standart bir şekilde yürütülmesi amacıyla yeni bir genelge yayımladı.
