Pegasus'un İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Irak-Erbil'e ilk uçuşu, 10 Eylül'de saat 22:55'de kalkan seferle gerçekleşti. Pegasus'un İstanbul Sabiha Gökçen - Erbil direkt seferleri 129,99 $'dan başlayan fiyatlarla Salı, Perşembe, Cuma, Pazar günleri olmak üzere haftada dört gün saat 22.55'te kalkacak.
Yolcular Erbil Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri saat 03.05'te uçabilecek. Pegasus'un Ankara Erbil seferleri ise Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın üç günü düzenlenmeye devam ediyor.
1 Eylül tarihinden beri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Irak'ın Başkenti Bağdat arasında seferleri bulunan Pegasus, uçuş ağını, eklenen yeni uçuş noktalarıyla birlikte yurt dışında 61, yurt içinde ise 31 olmak üzere toplam 37 ülkede 92 noktaya ulaştırdı.
Pegasus, Erbil'i ise 38 noktaya bağlantılı uçuruyor
Pegasus, Erbil'i İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir/Edremit, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Konya, Samsun, Trabzon olmak üzere 15, dış hatlarda ise Atina, Belgrad, Brüksel, Budapeşte, Bükreş, Cenevre, Frankfurt, Hamburg, Kuzey Kıbrıs, Londra Stansted ve Londra Gatwick, Lviv, Lyon, Madrid, Marsilya, Nice, Oslo, Prag, Priştine, Saraybosna, Stuttgart, Tiran ve Üsküp olmak üzere 23, toplamda 38 noktaya bağlantılı uçuruyor.
İlgili Haberler

Galatasaray'ın yeni forma sponsoru THY oldu!
Türk Hava Yolları, Galatasaray ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Buna göre THY, 2015 - 2016 sezonunda da Avrupa maçlarında Galatasaray'ın forma sponsoru oldu.

THY ve Royal Jordanian arasında kod paylaşım anlaşması!
Türk Hava Yolları ve Royal Jordanian Havayolları kod paylaşımı anlaşmasına imza attı.

Avrupa’nın en fazla yeni güzergahı İstanbul Atatürk’te
TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı Euro Annies 2015 Ödülleri’nde ”Avrupa’da en fazla yeni uzun menzilli güzergaha sahip havalimanı” seçildi.

Germanwings Bodrum'a uçuşlarını 2016'da başlatacak
Germanwings 5 Haziran 2016'dan itibaren Köln / Bonn ile Bodrum arasında tarifeli uçuşlar başlatacağını açıkladı.

AnadoluJet’ten yüzde 50 indirim
Çocuklara özel kampanyalar ve sosyal sorumluluk projeleriyle onlara verdiği değeri her fırsatta vurgulayan AnadoluJet, çocuklara özel bir kampanya başlattı.

Havalimanında uzun saatler beklemeye artık son!
THY şu anda Atatürk Havalimanı'ndan test edilen uygulama ile self servis bagaj işlemlerini devreye sokmaya hazırlanıyor.

